Serenkrglmz Kızlar yenidoğan şampuan vs hangi marka tercih ettiniz İlk kızım da mustela kullandım aslında ama şimdi de çok marka çıkmış kafam karıştı
babyandmomy__ Serenkrglmz ben ecowell siveno ve incia arasındayım üçünden birini alacağım losyon olarak ecowell düşünüyorum şampuanı da ondan alırım dedim ama sivenonun da köpük şampuanı var ilk zamanlar kolay durulama açısından kolay olur diye düşünüyorum ama
Girlmama Serenkrglmz babyicon aldım içeriğinde sadece doğal şeyler var ve köpük şampuanının konak yapmadığını duydum baya övülüyordu online yenidoğan eğitiminde önermişlerdi
Nilayy95 Serenkrglmz instagram kullanıyorsanız @muhendisinoglu nu takip edin. Orda bebek bezinden şampuana , mamaya varana kadar araştırma yapıp yazıyor 🌸 banada ablam önermişti
ezgisanlikose babyandmomy__ Bende araştırdım ve ecowell almaya karar verdim. İncianın kokusundan memnun olmayanların yorumlarını gördüm şüphe oluştu içimde :D
babyandmomy__ Serenkrglmz evet içerikleri temiz biliyorum artık markette hamgisine denk gelirsen onu alırım 😂
babyandmomy__ Serenkrglmz bebekler kirlenmiyor ki zaten durulamak da kolay çünkü kalıntı olursa konak vs uğraşmak zorunda kalırım
numix Ecowell losyon kullanıyorum bebeğime ve yoğun bir portakal aroması kokuyor. Mustela kullanıyorum normalde ama onu da denemek istedim. Favorim mustela
mercanliya Biz Le Natura Bebek Bakım ürünlerini doğduğumuzdan beri kullanıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim
Serenkrglmz Ozlemerikci543450 bende ecowell aldım yaramazsa diğer kızıma da kullanıyorum ona kullanırım ☺️
-Cansu- Serenkrglmz canım ecowel çok iyi bende hep mustela kullanıyordum fakat kızımı yikadiktan sonra o mis kokuyu hissedemiyordum içeriği temiz diye sorun etmedim sonra ecowel deneyince farkı anladım onun içeriği de temiz hemde çok güzel kokuyor
sehnazz000 Serenkrglmz ecowell Hem çocuk hem cildiye doktorunun önerisiyle Mustelanın içeriği değişmediyse o kadar temiz değildi
Serenkrglmz sehnazz000 Mustela içeriği tam olarak doğal değil ama ilk kızımda da mustela kullandığım için bunda da bi ona yönelmiştim ama vazgeçtim