Nursah2 Kızlar 16+5 ama doktora göre 17+6 haftalığız. Ayrıntılı ultrason için nereleri önerirsiniz? İsim ya da hastane önerir misiniz?
Yazmelegi_ Nursah2 mehmet tayyar( buna ben 2023 te gitmiştim o zamanlar çok ilgiliydi 30.40 dk incelemişti şuan nasıl bilmiyorum) diğerlerine ise gidip memnun kalan annelerimiz çok Tuncay özgün Şerif ışın
dndkksal Nursah2 Ben henuz gitmedim ama Müslüm Sarikaya’ya gideceğim yorumlar cok güzel ama gitmedigim icin yorum yapamayacağım 30-40 dakika bakıyormuş pozisyona gore kartla 4000 tl idi.
Smyrbl Kızılay da Şerif ışın var sabırla 20 30 dakika bakıyor detaylıca sana herşeyi anlatıyor çok kibar bi hoca gitmeni tavsiye ederim
Nursah2 dndkksal fiyatlar aşağı yukarı böyle bir Mehmet tayyar bey 6 bin istedi. Ama bu doktoru da araştırayım Bi teşekkürler
Elifpolat94 Ben Prof.Dr. Tuncay Özkan’a yaptırmıştım. Özel kliniği var. Eylül ayında 5000 tl idi ücreti. Her şeyi detaylı inceliyor ve incelerken hangi organ, herhangi bir sıkıntı var mı yok mu söylüyor. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.