Kbra1012 onlar da bilmiyordu devlet sonuçta dibine kadar normal diye bize kendimizi yırttırıyorlat. Sorun şu en azından omzunu kırdıklarını bana söyleyebilirlerdi. Ben eve getirdim banyo yaptırırdım koluna dokununca bağırmaya başladı baktım terslik var çocuk doktoruna götürdüm sorun yok dedi ortaoedi götürdüm al annesi sapasağlam dedi ısrar ettim değil dedim zorla röntgen gittim. Röntgen çeken kişi omzu kırık deyince ben orada öylece kaldım doktor bile inanamadı. 15 20 gün çengelli iğne ile kıyafeti sabit kaldı hevesle aldığım hiçbirşey giydirmedim çocuğuma canı yanmasın giy çıkar yaparken diye. Ama fizik tedavi süreci çok kötüydü hastane uzaktı herhangi gidip gelmek sürekli onun ağlaması o kadar yorgun düşüyordu ki.. gittim şikayet için ama çok normal olduğunu eğer içerde kalsa oksijensiz kalacağını daha kötü şeyler olacağını öğrendik. Ki şuan gene hamileyim özele gittim korkudan anlattım o doktor da bende meslek hayatımda çok bebek omzu kırdım deyince gayet normalmiş dedim. Çok araştırdım sordum doktor için genelde sinir hasar alırmış şükret dediler