Duruxxx Kızlar 24 saat arayla ikinci Celestone dozumu vuruldum ben de halsizlik mide bulantısı ve memelerde kızarıklık oluşturdu böyle bir durum yaşayan var mı bebek hareketleri devam ediyor 28. Haftamdayım
defnem_ Duruxxx mer Duruxxx merhaba durumunuz nedir bende 24 haftadayim şuan ilk dozu vuruldum sizin rahimde açıklık mi vardı yoksa rahim boyunda kisalmami oldu
Semiha_k Duruxxx merhaba ben de aynı şekilde oldum yüzümde ve göğüslerimde kızarıklık oluştu. Bu geçici bir durum mu kaç güne geçti sizin
Duruxxx defnem_ merhaba ben yarım rahimliyim hamileliğimin başından beri erken doğum riskim vardı ama rahim ağzım kısaldı şu an 23 mm maalesef 30+6 dayım doktorum ful yatış dedi rahim kasılmalarını engelleyici ilaç verdi progestanla beraber olabildiğince içerde tutmaya çalışıyoruz
Duruxxx Semiha_k evet evet geçti hastaneye gitmek istemedim zaten yeterince ilaç kullanıyorum orda da ilaç yapacaklar diye kendiliğinden 1 günde geçti göğüslerimdekiler biraz daha uzun sürdü sadece
Arkgzem defnem_ iyi Bi doktor bulsanız serklaj atılsa en azından bir süre o götürür riskli haftalar bitene kadar keseniz sarkmadıysa