Zeynebaqazade Selam kizlar biz 8+5 gunluguz iki gundur istahim duzeldi. Yani yemek yiye biliyorum ama iyreniyordum yemek yemekten simdi etlerden iyreniyorum ama yemek yiye biliyorum sizde ne zamandan duzeldi her sey?
esractn Zeynebaqazade 14uncu haftama kadar hic bisey yiyemedim nerdeyse, 5 kilo verdim. 14uncu haftama girdim bulantim azaldı artık yiyebiliyorum herşey.
Zeynebaqazade Eda0509 bende canim yiyemiyodum simdi ama iki gundur yiyorum mide yanmam kaldi ama bu istahim geldi
Yasemincifci Zeynebaqazade benim 16. Haftamda düzeldi oz aman kadar tiksinme bulantı kusma herşey vardı 16.haftama girdim hepside kesildi
ozlemre Zeynebaqazade ben yiyorum en bastan beri ama kendim çiğ ürünleri dograrken keserken midem kalkıor. Ispanak doğruyordum kokusundan midem kalktı basım döndü. Kendim bişi yapmadıgm sürece yiyebiliırm yani
Askkokuluyavrum Zeynebaqazade 8. Haftadayım hala doğru düzgün hic birşey yiyemiyorum hatta eşime yemek hazırladım simdi kendim aç bil aç mide bulantısıyla yatiyorum 😔😔
Busra_bugraaa Zeynebaqazade canım bi kere bişeyden iğrendiysen doğum yapana kadar devam ediyor yani bende öyle oluyor bu ikinci hamileliğim iğrendiğim şeyler olmuştu başlarda şimdi senin gibi yiyebiliyorum ama bebeğim beslensin diye yiyorum yine iğrenti var bazı yemeklere
Zeynebaqazade Busra_bugraaa bende endiseleniyorum hep birinci hamileligimde kalbi durdu dustu simdide her bir seyde endise ediyorum
Mhtpgnby Zeynebaqazade Bende 15 haftalığım daha yeni düzeldim hiç yemek yiyemiyordum yemekten tiksinmekten değil ama iştahım yoktu ayağa kalktığımda bile midem bulanıyordu sabah kusmalarım hala devam ediyor ama çok şükür en azından ayakta kalabiliyorum
yeni_anne2 Bilgeercan endişenizi anlıyorum ama belki geç dölenme yaşadınız bir hafta geri ve ileri olması önemli değildir bence siz kendinizi birazz sakinleştirin fazla evham yapmışsınız belikii stres yapmamaya dikkat edinn rahatlayın birazz 😊