babyiscoming_ Mervecelik190518 burada 7 haftalık ama keseye çok inanmıyorum ben ya bazen yuvarlak bazen fasulye görünüyordu
babyiscoming_ Mervecelik190518 sen boşver 8 haftayı falan seninki erkek öğrenince yaz bana 35 haftalığım doğurcam ben yakında 😂 her hafta kontrole gitmedim ki zaten o zamanlar 😂
Mervecelik190518 babyiscoming_ haftaya cuma öğrenmicem de erkek görsemde hala herkeste kız beklentisi var ailede ablası ağlıyor hahahahaha 🤣 valla nefesimizi tuttuk cuma gününü bekliyoruz
babyiscoming_ Mervecelik190518 ben 16 da öğrenmiştim sana attığım ilk foto 12 haftalık mesela☺️ sağlıkla gelsin inşallah😇
Angel19 Mervecelik190518 Banada dün erkek dediler 17 haftalığım bir oğlum daha var 😂sizinkine benziyor gibi
Angel19 Mervecelik190518 😂😂bilmiyorum valla canım ama pipidir bence ya erkek çocuk belli oluyor doktorlar fazla yanılmıyor bana 13 haftalık erkek dedi hala erkek diyorlar bi ümit kızdır diye gidiyorum ama yok 😂sağlık versin rabbim
Nisa51 bizede doktor hep kiz diyor ama bacak arasi dolu gibi kordon müdür acaba bende hep erkek hisettim
Nisa51 Mervecelik190518 iki tane kizim var cnm hep farklı gecti bu hamileligim bulantı kusma olmadı iştahım acikti farklı gecmisti ama kiz dedi doktor ınsallh sağlıklı eli ayağı düzgün. Olsunda fark etmez