Ebrar546 Sumiire az önce sağlıklı ocağından bilgi aldım dedi bizim ilçe sağlık görevlileri riskli gebeliklere evlere geliyorlarmis o numaraya söyle nereden geliyorsunuz ilçemizin ismini verip sağlık müdürlüğü derse sıkıntı yok geliyorlar dedi
Ebrar546 myavocado az önce sağlıklı ocağından bilgi aldım dedi bizim ilçe sağlık görevlileri riskli gebeliklere evlere geliyorlarmis o numaraya söyle nereden geliyorsunuz ilçemizin ismini verip sağlık müdürlüğü derse sıkıntı yok geliyorlar dedi
myavocado Ebrar546 aaa anladım hiç duymamıştım, riskli gebeliklerde bu şekilde bir hizmet olması çok güzelmiş
Feyzay Ben olsam asla eve almam düzenli doktora gidiyorum gerek yok derim kapatırım. Ne bilgisi verecek zaten doktora gidip bilgi alıyoruz çok saçma
Ebrar546 Esma006 az önce sağlıklı ocağından bilgi aldım dedi bizim ilçe sağlık görevlileri riskli gebeliklere evlere geliyorlarmis o numaraya söyle nereden geliyorsunuz ilçemizin ismini verip sağlık müdürlüğü derse sıkıntı yok geliyorlar dedi
Niiillloooyaaa Ebrar546 bunun icin gebelik okullari var devlet hastanelerinde de de var ben bunu yeni duydum bu tarz musaitseniz evinize gelecegiz diyip o eve gore bisey uyduruyolarmis dolandirici canim onlar alma evine kimseyi