__Yusufberaninannesi__ Yusuf bera düşünüyoruz inşallah 🤗 Ama kayınpederimin ilk erkek torunu olacak ve kendisi tek çocuk imiş. O yüzden soyadi devam edeceği için cok mutlu bazen onun adını mi koysam diyorum. Mehmet Bera olacak o zaman da 🤗🤗👼🏽💗
CerenAlya __Yusufberaninannesi__ Mehmet Bera kulağa daha hoş geliyor sanki. Tabii işinize karışmak gibi olmasın 🤓
__Yusufberaninannesi__ CerenAlya Estağfurullah fikir alışverişi yapıyoruz şurda 🤗 Hmm Mehmet Berâ mi olsa 😄 Oyy sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 👼🏽💕💗❤
RehoGelin __Yusufberaninannesi__ çok güzel eski isimler artık daha hoş geliyor kulağa bizde Ahmet düşünüyoruz ama illa ilerde kullanır diye ikinci isim de düşünüyorum bulamadım daha bakınıyorum😊
Bhr34 CerenAlya valla ne zormuş isim seçmek birimiz bişey beğensek diğerimiz onay vermiyoruz 🙈 babasıyla ortak bi isim bulamadık bi türlü 😂
Elissaaa Beyzaerg Yeliz123 benim ismimde yeliz kız olursa acaba beliz mi koysam diye düşünüyordum ama beliz-yeliz bilemedim🤔
CerenAlya SerapUGR Sare ismini ben de çok beğeniyordum ama ismin anlamı hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım ya 😔
Gencanne01 SerapUGR 10. Haftadayız kız olursa- Ayşenur , erkek olursa - Aslan Deniz . Isımler hazır olunca kafamız çok rahat Allahım sağlıkla huzurla getırsın ınsallah 🙏🏼☺☺
Pinarlgn Erkek olsaydı timur alp koyacaktık İlk kızım Zeliha ipek İkincisi Aylin betül olacak inşallah