Onurbanuu Alttan muayene de 7.7 mm kese gozuktu 10 gun sonra gel dedı bakalım kalp atısı bebek ıcın dedi sizce betam kac olmustur bırde alttan muayene saglıklı mı karından gorılmez dedi
Ayshababy Onurbanuu almanyadayim canım 12 haftaya kadar hep altan baktılar daha güzel gorundu için sonra usten basladilar bakmaya hiçbir zarari yok
Birmucize17 Onurbanuu ben hep alttan muayene oldum hiç bir sakıncası olmuyor sıkıntı da yaşamadım çok şükür
Innerglow Onurbanuu stres yapma canım yurtdışına kuzenlerim hep alttan bakıyorlarmış o yüzden bol dua ve sağlıklı beslenme bok su stres yapma inş kalp sesini de duyucan
Elfhnm Onurbanuu ben de 5+3 bugün gittim kese gözüktü ama bebek çok erken olduğu için gözükmez 10 gün sonra gel dedi
tupbebekseruvenim1 Onurbanuu son adet tarihiniz 21 aralık mı? Bende 4+6 yım . Doktorum pazartesi çağırdı değerin 5 6 bin olunca daha iyi görürüz şimdi bakmayalım dedi canım
Ayshababy Onurbanuu sağ sağlım kucana alirsin inşaallah canım mutlu hamilelikler dilerim mide bulantisiz stresiz🌸