Rumeysahllc Merhabalar, gebe olduğumu yeni öğrendim. Biraz araştırdım nasipse Saygı Hastanesine gidip geleceğim. Acaba Orada bulunan Esra Şahin hanımefendiye görünen, doğum yapan var mı yardımcı olup bilgilerinizi paylaşır mısınız
Mrzbrvdr Rumeysahllc Merhaba , en başından beri Esra hoca takipliyim kendisinden çok memnunum. Tavsiye ederim. ☺️🌸
tomrisinaannesi Rumeysahllc saygı da NİHAN ÇETİN yaptırdı doğumumu da takibimi de kendisi mükemmel kalitede bi insan mesleki tecrübesi de diğer doktorlara göre daha fazla kesinlikle öneririm bebeğim 20 günlük oldu bile 🤍
Alakdkdks tomrisinaannesi Ben de doğumumu nihan Çetin’de yaptım. 30. haftalardan sonra riskli bir hamilelik yaşadım kendisi her defasında beni motive etti ve olan acil durumları başarıyla yönetti. Başka bir klinik doktoru bulunduğum durumun sezeryan vs olacagını söylerken o normal doğuma müsait olup rahatlıkla yapabılecegımı soyledi ki oyle de oldu. Tekrar hamile kalsam gideceğim kuşkusuz tek doktor
tomrisinaannesi Alakdkdks kesinlikle söylediğiniz gibi muhteşem bi insan ve evet normal doğum yanlısı ben başta tercihen sezaryen istiyordum sancılardan dolayı acil sezaryene döndü o kadar güzel bi operasyon geçirdim ki hiç olmamışım gibi sanki gereksiz hiçbir detayı söylemiyor 🤍
Rumeysahllc Alakdkdks ya maşallah bende nihan hanıma gitmeye karar verdim ona gidiyorum ama kendisi acil bir durum olduğunda akşamları vs gelmediğini söyledi. Sizin gindüDen mi oldu doğum acaba , nasıl ilerledi süreç. Bu süreçte sizi sürekli takipte kaldı mı
Rumeysahllc Yanıtlanırızı yeni görüyorum , kusura bakmayın, teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için 🌸
gulcin34 Rumeysahllc Bende ona gitmeyi düşünüyorum acil bi durumda mesai dişinda gelmiyor muymuş ee gece doğum oldu nasıl olcak peki
Alakdkdks Rumeysahllc benim kontrole gidince doğumum oldu, gerek ebeler gerek kendısı çok memnun kaldım. Dikişlerimi de kendısı dıktı bir kaç arkadaşım asistan dikiyor demişti oysa ki