Kubrabsyg 33 sonunda bir başladı şuan 34+5 kafayı yicem ne peçete ne günlük pet. Sürekli lavabodayım. Dışarı çıkamıyorum hemen başlıyor. Sizde durumlar nedir ? Birde çok normal akıntı gibi değil fazla fazla geliyor
Srp53 Kubrabsyg 35 bitiyor iki haftadır ben de aynı durumdayım. Rakı beyaz bi akıntı var normaldir herhalde uygulamada da akıntının yoğunlaşabileceği yazıyordu.
eliffff34 Kubrabsyg bende 37+4 bu durum yaklaşık 1 aydır var sürekli çamaşır değiştiriyorum en son tahlillerimde enfeksiyon çıktı ama kendimi bildim bileli zaten var ondan ötürü olduğunu düşünmüyorum muhtemelen doğum yaklaştığı için oluyor
Melisa35 Benimde aynı beyaz akıntım çok fazla oluyor kan ve idrar bakıyorlar sıkıntı da yok demekki normal
Melisa35 Kubrabsyg valla sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum günlük ped kullanmak istemiyorum benim bebeğim baş aşağı ondan da olabilir diye düşünüyorum
Kubrabsyg Srp53 Salı günü randevum var soracağım bende ama git gide artıyor gibi 🤦🏻♀️ sürekli lavabo git gel git gel bunaldım yürümek istemiyorum o derece
Kubrabsyg eliffff34 yani evet hormonal olduğunu bende düşünüyorum ama bu kadarı çok 🤦🏻♀️ ve yoğun olması
Srp53 Kubrabsyg çok rahatsız ediyorsa sorun ama normal diye biliyorum. Olmazsa bir kültür testi verirsiniz.
Yarenn24 Yarın 38 haftalık olacağım bende de akıntı devam ediyor ilk aylara göre bayağı çoğaldı . Doğumdan sonra biter inşallah 🤦🏼♀️