Nuriay kızlar adetim e 7 gun var. belirtim ara sira kasik agrisi gogus birde uyku hali var ama. onlari belirti saymiyorum bu ayı cok iyi gecirdim yumutrladigimida hissetdim kendim biliyorum cok erken ama iste bazi arkadaşlar yapiyo çikiyo dollenmeyle alakalı yaptim ama çıkmiyor oylesine atiyorum sizde bakin diye. gozlerim şaşı oldu vAlla
Haticenurdemir Nuriay canım gözükmüyor 1 hafta sonra tekrar dene istersen ben reglm geçtikten 2 gün sonra yaptığım halde net belli değildi kan vermiştim
Nuriay deniz_95 aslinda iki cocugumuz var.3 cuye karar verdik ama bu ay olmadi obur ayida bi deneyecegim olmazsa artik dogum kontrol hapina başliycam
Bet-San Adetime 3 gün kala bende yapmıştım çıkmadı 1 gün gecikti öyle yaptım çıktı o yüzden duan çıkmaya bilir
Nuriay Bet-San evet dogru kismet insan biseyi bekleyince zaman gecmiyo ama baska zamanlarda şio birde bakiyordum adet gunum adet olmuşum şimdi ne var bi beklentiye girdim 😆
Guzelgunlerrr Nuriay canım göremedim ya biraz daha bekle erken gebelik yap prodoctor al inşallah hayırlı haberler alırsın❤️