SerminMutlu Hm de yarin sabah 10a kadar %20 indirim var 150tl ve üstüne ayrica yeni uye olanlara %25 indirim daha var ikisini kullanip almak istediginiz urünleri yari fiyatina alabilirsiniz ilgilenenler baksın :)
SerminMutlu Meddythemama yanlis birsey mi yaptiniz ben aldım 200 tl lik alisveris yaptim 100 tl odedim
Tubi231089 Tubi231089 burdan sipariş ettiklerim elime ulaştı 3.günde geldi almak isteyen arkadaşlar rahatlıkla alabilir 58tl mustela 2 tane alınca kargo ücretsiz
DrElf zeynephazalnisa siz aldınız mi acaba nasıl kalıtesi bilginiz var mi? File filan takılıyor mu ki
nura23 https://m.joker.com.tr/urun/tripper-jumbo-banyo-kuveti-mavi-108364?gclid=CjwKCAiAwJTjBRBhEiwA56V7q3MVR2lT-0SrHVwcbvDOeyWMZYpi3pl6vQEaUewue_rVE-2sSZ8gyhoCl68QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
mervermzn nura23 fileler her boy küvete uygun oluyor mu acaba hiç bilgim yok bu konuda eğer oluyorsa kaçırmayım bunu
nura23 mervermzn Ben e bebekten aldım. küçük boy babyjem küveti orda babyjem markasının fileleri de vardı. küçük boy için standart büyük boy için Xl olanı vardı
mervermzn nura23 banada bu biraz büyük gibi geldi acaba küçük boy mu daha kullanışlı olur jumbo boy yazıyor bunda
mervermzn DrElf ben zaten tek küvet düşünüyorum kova maşrapa almayacağım evde kullanabileceğim kovam falan var çünkü