DrElf Meddythemama İyi gelip gelemeyeceğini bilmediğim için küçük almamı önerdiler.. belkı başka kreme geçmek zorunda kalırsın diye
Meralim09 DrElf evdeeczaneden sipars verdim havale edicektim sipars alindi dedi havale yaptiktn snrami kargo islemi basliyor acaba
Kurbagaannesi NrdnBalaban canım normal fiyatlara göre uygun mu acaba? Ben normalde ne kadar bilemiyorum 💁🏻♀️
DrElf Meralim09 bilmiyorum ki canım bende ilk kez dün akşam sipariş verdim, sabah aradım görüştüm kargolanacak bugün dediler. İstersen sende bi ara sor
NrdnBalaban kubuss_025 evet gördüğüm gibi sipariş verdim kapıda ödemesi de vardı. Kredi kartı istemiyodu bende aldım
NrdnBalaban kubuss_025 5 paket 42 lik bebek bezi, anne için bez ıslak mendil hepsinden 5 paket toplam 150 lira kapıda ödemeye 4 lira far aldı sadece
NrdnBalaban kubuss_025 benim diğer iki kızımda 3,500 4 kilo doğdular bunu bilmiyorum ondan 3, 6 kilo yazanları aldım
kubuss_025 NrdnBalaban Anladım canım bende sleepynin merhaba bebek setini almıştım bunu da alsam mı bilemedim onda 1 ve 2 numara vardı şimdi tekrar o numaralardan mı alsam ki kaç paket gidiyor bilemediğim için kararsız kaldım