denizcik Buse1907 biz aldığımızda 182 tl lik mağaza vardı. O sırada 30 tl çocuk hediye çekiyle 152 tl ye geldi bize.
Rrraaaiiinnn SevSal benim oturduğum yere ups kargo geç geliyor bi an önce gelsede gorsem:) inş. Takım gelir benimde yani maillestim satıcı ile tek alt gondercez dedi üzülmüştüm sizin ki gbi takım gelsin inş. O zaman coooook mutlu olucam
SevSal Rrraaaiiinnn birine takım birine alt göndermezler canım sana da takım gelir bi karışıklık olmuştur
Tubi231089 Medinekaya58 bn onları zaten 4aydan sonra gerekli olursa diye kullancam mustelanın sadece şampuanını aldım 2 tane bide hametan dışı sarı renkli pişik kremi aldım diğerlerine gerek yok dediler almayacağım
Rrraaaiiinnn SevSal inş. Dediginiz gbi olur. Böyle cevap verirken cekiniyorum indirim dışı konuşma oluyor diye ama kişiye ozel cevap atma bölümü yok keşke olsa kişileri cevaplarla rahatsız etmesem indirim dışı konuşma için şimdiden kusura bakmayın lütfen
Tubi231089 Ulkum bn set almadım bana uygun gelmedi bn sadece şampuanını aldım hametanın pişik kremini aldım eczane den tamam 👍 58 tlye internetten 2 tane şampuan aldım linki de yukarıda cnm bu hafta gelecek yazarım burdan
Tubi231089 https://www.akakce.com/siparis/?p=82793318&ref=akakce&v=1.42.6 3 adet üzeri kargo ücretsiz diyor
Tubi231089 https://www.akakce.com/siparis/?p=375484855&ref=akakce&v=1.56.2 Buda 2 adet kargo ücretsiz diyor bn burdan aldım mustela şampuanı gelince yazarım yne
Tubi231089 Tubi231089 burdan sipariş ettiklerim elime ulaştı 3.günde geldi almak isteyen arkadaşlar rahatlıkla alabilir 58tl mustela 2 tane alınca kargo ücretsiz
Sevim07 Limasz ben joie park yatak ( change rock )aldım indirimde nasıl denk gelmedi sana ebebekte ?? 1200 den 840 a aldım. Üstelik müzikli ışıklı alt değiştirme ünitesi var üstelik bide ama kucağa var
Lylyilmaz Sevim07 titresim kismi neresi acaba cok beğendim o yatagi ben titreşim acildigi zaman nerde hissediliyor garip bi soru oldu ama
Sevim07 Kudretfigenn muhendisinoglu var instada ordan yıldızlar listesine bakabilirsin.. kimysal olan olmayan ..:)
minigin_annesi Ayyy kizlar Gitti Gidiyordan E bebegin Gri Pijama takimini siparis vermistim 12tl kim soylemisse Allah Razi olsun coook guzel urun geldi tek alt degil alt ust takimdi coook guzel ama kalitesi🤗🤗🤗
Sevim07 Ahsenveannesi yarın e bebek de 28% indirimi var bebek kuvvet termometre gidin herşey alın bend alacağım:))