HilalAkif adm Civil’de Sleepy merhaba paketi 49,90 (3 hafta önce sleepy nin kendi internet sitesinden 60₺ ye almıştım.) 1 no bebek bezini 3 hafta kullandık. bilginize.
Buse1907 Eminer Bende doğum yapmadım. 4-6 aldım, her ihtimale karşı. Belki kalıp küçüktür diyerek, bi de ilk zaman rahat giyemez diye.
mervermzn https://www.cillim.com/3lu-Bebek-Pantolon-Seti-Sari-12074?gclid=EAIaIQobChMI2pba0uux4AIVUOd3Ch0rIQTCEAQYAiABEgKzxPD_BwE Bu siteden alışveriş yapan var mı kızlar fiyatları uygun ürünleri var
GULSAHKP Sivekar bübchen içeriği değişti yalnız eski ürünlerinden farklı zararlı kimyasallar içeriyormuş bilginize
bsrdmlpnr sevil87 canım kayıt olmak gerekiyomuş işlemleri tamamlamadan önce gördüm en altta yazıyodu %28 indirimli gibi bi kutucuk vardı ordan kaydoldum mail geldi 26,24 tl tuttu hepsi
Asyanil Yani bir hm indirim 200 msj cok saçma elli kere öneri soru yazmayın denildi ya valla yazık bi indirim msjı görürüm diye 200 msj okudum yani anlaması bukadarmı zor bu postun amacını🤷♀️
Zuhresule Asyanil @adm @NaimeYilmaz verilen yanıtlar çok uzuyor. Cevaplar, Cevap verilen postun altında listelense, sadece okumak isteyenler tıklayip görebilse çok güzel olur. Hepsini okumak zorunda kalmayalım 🤷🏻♀️
GULSAHKP Sivekar evet maalesef ben de alacaktım mühendisinoğlu paylaşmış artık içeriği değişti diye vazgectim bi de bi ton para bunlar😢
Elfu Kızlar kırmızı beyaz diye bir sayfada indirim var kendim için ve bebek için sampuan ve yaglar aldım mustela yeni dogam şampuanı 38 tlye geldii