Kadmet https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ebebek-hellobaby-baykus-tema-2li-kisa-kol-bebek-body-416692495
Aysunhaner Caglaoraldogan emzirme atleti aldım 2 tane Tanesi 16₺ di Alt açma aldım 30₺ ye Sleepy bebek bezi 20₺ Şişme yelek aldım pembe , içi polar 16₺ 😂
mercimekkkannesi ozlemdavut ben de aldım çok sağol canım baya uygun oldu bi de bu yenidoğan içeriği diğer sleepylerden daha temiz
denizcik Eminer yok bebek arabasından bahsediyorduk. Ben çantayı aliexpresten black frider zamanı almıştım dayanamayıp...
elifelifelif Englishteacher [bilinmeyen]. Bu my valice canta civil magazalarinda da var mi acaba yoksa sadece internetten mi aliniyor kizlar biliyomusunuz
Englishteacher elifelifelif satış noktaları var ama nerdedir hiç bilmiyorum sitesine bi göz atın belki satış yerleri yazar. Ama internette daha uygun oluyor fiyatları
elifelifelif Englishteacher magazada gorsem begenirsem internetten alirim sknti degilde gormeden bisey alamıyorum ya. Siz hangi rengini aldiniz
Englishteacher elifelifelif ben turuncu hastasıyım turuncu aldım ama güzel bi turuncusu var bebek arabamız da yeşilli taba renkli vintage bi görüntü oluşturur birlikte. Grideki beyaz dikişler hoşuma gitmedi diye almadım. O yüzden canım turuncu 🧡
Englishteacher elifelifelif İnstagramda my valice sayfası var isterseniz ordan mesaj atın bulunduğunuz ili belirtip satış noktası var mı yok mu diye bi sorun bence
elifelifelif Englishteacher a evet cok mantikli ya sadece civilde satilacak diye bi kural yok illaki baska biyerdede satiliyodur. Tesekkur ederim 💐
mercimekkkannesi Tubi231089 üzerlerinde 2020 21 22 skt var neticede açmadığımız sürece kuruyacağını sanmıyorum ama tabi tercih sizin 😊