Eminer Hayalimibekliyorum fiyata bakilirsa tek alt igin 39 tl dennez cifttir heralde alicam bakalim nasi cikicak
Kadmet Rrraaaiiinnn kargo elinize ulaştığında yazabilir misiniz 🙄 e bebekte for my baby nin altlı üstlü ürünlerine baktığımda hep aynı şekilde yazmışlar (sweatshirt tek alt ) altı da üstü de görsellerde yakınlaştırmışlar inşallah takımdır 😌 bizde ona göre alırız 😊
Rrraaaiiinnn Kadmet veririm tabikii ama bana ups kargo geç getryor geçte olsa haber ederim inş. Takım gelir :)
aycaayse Merveklcars ama çok pahalı daha uygun bi sitee arıyorum fatırasız vergisiz 100 tl diyor sömürmek gibi bizleri oluyo başka bir site biliyosanız eğer ordan alayım
Merveklcars aycaayse bildiğim bi sayfa yok ben hep aliexpress modellerini görmüştüm onlarında Türkiye satışı 75 TL fln ama bu kafa r kalın değil ince torba onlar
Kestane Sinem1051 bu saate kalmaması normal , zaten 2-3 tane göndermişler mağazalara. Biz dün ankarada bütün mağazaları aradk çoğu ayrılmıştı bi gün önceden
denizcik Kestane bebek arabasından mı bahsediyorsunuz acaba? İstediğimiz markayı bir tek ankamall ayırtabileceğini söyledi onda da istediğimiz renk yoktu zaten. Diğerleri ayıramıcaklarını söylediler. Hangi çalışana denk gelirsek heralde ya🙈
zalsac Merveklcars son kullanma tarihi geçtiyse silinmiştir belki benimkinin son günü bu ayın 15’ydi mesela
Kestane denizcik kırmızı mı istiyordunuz :) bizde kırmızı istedik ama hiç bi yerde yoktu keşke alsaydınız kutuyu açmadığımz takdirde kırmızısı gelirse gidip değiştirebileceğiz :)
Tubi231089 Eminer civilin tek kötü yanı kargoyu geç gönderiyor ya 2.haftada göndercek aldığın ürünleri bilginiz olsun
Eminer https://www.civilim.com/civil-baby-erkek-bebek-patikli-tulum-3-9-ay-bej-702?_sgm_campaign=scn_6bdf917366000&_sgm_source=089680702K81-1&_sgm_action=click#bigImageGallery
Arife3507 Tubi231089 ben 32 tane urun aldim istanbuldan vana 1 hafta demedi gonderdiler birde musteribhizmetine ne zaman soru sorsam aninda cevap vermediler. Ki 2 tane urunum ellerinde yok diye bekletmelerine ragmen cabuk geldi
Eminer https://www.civilim.com/bye-bye-paris-anne-bebek-cantasi-siyah-8681078031787#bigImageGallery bn bu cantadan istiyorum ama fiyat uygunmu acaba bayanlar
Us41 Eminer canım ben dün trendyoldan tommy babynin bu modelini aldım ama daha kullanıslısı askı aparatı felan var 107 liraydı 30₺ indirim kuponuyla 77 ₺ aldım bu cantalara cok baktım en uygun bu halde digerlerinin ici termal bile değil