Englishteacher Yenibebeklianne başlığa da dikkat edelim ozaman hanımefendi ben sizin yazdığınız yorumda herhangi bi indirim bilgisi göremiyorum. Forumda arama bölümü var bebek arabası yazarsanız yüzlerce mesaj yüzlerce post görürsünüz şu forumu faydalı kullanmayı öğrenemedik herşeyi hazır bekliyoruz
Yenibebeklianne Englishteacher Evet verdiğiniz indirim bilgileri için teşekkürler iyi akşamlar hanımefendi 😉
Ebuseyma Limasz Biz Letgodan Joie 2’in1 serina modelini aldık, normalde 1 milyar ama 450’ye geldi hemde garantisi daha duruyo hiç bir yerinde çizik de yok gören yeni aldık sanıyo
Kudretfigenn Burcu22 evet canım birde onlar var daha 😒 bende yeni başladım alışverişe daha balındayım bu işlerin 🙈
Ebuseyma Symchn @mühendisinoglu diye bi sayfa instagramda bebek bakım ürünlerinin içeriklerini doğallık durumlarını inceliyor istersen bir bak karşılaştırma ya diğer ürünlerle mustelayı
Ebuseyma Elifesma biz elele ranger ve bebek bakım çantasını aldık, daha kullanmaya başlamadık ama memnunuz açma kapaması kolay ve kaliteli ürün
Cancansu tuubiy pusetli kullanması da kolaydı bayağı denedik çıkardık taktık orada kullanışı çok basit ama ön tek tekerlek bizi de düşündürdü
Tubi231089 Civilde stylo popi bebek bakım çantası 85 tl kızlar bordo ve mor renk var almak isteyen bakabilir link atmasını bilmiyorum bide emzirme sütyenleri 17tl ile 30 tl arasında almayanlar bakabilir
Melegimgeliyor Kızlar her girdiğimde indirim var mı diye tek tek okuyorum lütfen arkadaşların da dediği gibi öneriler için başka post açın burda sadece indirim bilgileri olsun gözden kaçıyor sonra
denizcik Kızlarr dün prima indirimini kaçırdığımızı söylemiştim size... Benim gibi yetişemeyenler için 1-2-3 numara babymall de 53 tl ydi. Yarın da devam edecekmiş. Benim gibi alamayan yetişemeyenlerin haberi olsun😉
Zuhresule Cuk hepsiburadada 200 TL hem tekerlekli hem sallanan anne yani Besik var ondan bahsediyosan. İçine minik yatak yaptırdım süngeri kullanmak istemezsen
Limonannesi Englishteacher sana katılıyorum canım 1 saattir okuyorum indirim diye dediğin gibi indirim dışında her şey yazılmış
fitmom Arife3507 ben de trendyolda indirime girdiği bir sırada aldım hatta 20₺ filan da indirim kuponum vardı onu da kullandım baya bi hesaplıya gelmişti fiyatını da hiç hatırlamıyorum çünkü 2-3 ay kadar oldu canım 🤷🏻♀️
Zuhresule Cuk kendi beşiği odasında bunu da yatak odama koydum https://www.hepsiburada.com/bliss-merkur-besik-kum-p-HBV00000BRLPO Yorgancidan da minik pamuk yatak yaptırdım. Çok kullanışlı bence büyük paralar verip teferruatlı Besik almaya gerek yok. Bunu da 5 6 ay kullanabiliyormuşuz