eerdem6 Buse1907 aaa evet öyleymiş benim başka ihtiyaçlarımda vardı kargo ücretsiz denk geldi, farketmemiştim
Nur_mira Us41 1-)Zibın üstü, - 2-)Zıbın altı, - 3-)İç zıbın, - 4-)Bere, - 5-)Badi, - 6-)Önlük, - 7-)Mendil, - 8-)Eldiven, Bunlar yazıyor ama sanki battaniye gibi birşey var gibi büyük olan ona benziyor
Salmanc Herseeyinasli evet en ufak bir kimyasalı yok her zaman gelmiyor bime güvenle kullanabilirsiniz bulursanız aynı markanın biberon temizleyiciside vegan ürün
angelrosee Snturk resim atabilirmisin rica etsem buraya olmasa bile instagram adım gperikli82 buradan atarsan sevinirim
Tubi231089 Ya link atmayı anlatırmısınız burdan atcam ama link atmayı bilmiyorum 🤷♀️ yardımcı olurmusunuz bilenler 🙈
AcemiAnne19 Tubi231089 Sayfada en üstte URL var www diye başlayan onun üstüne basılı tutup kopyala diyeceksin sonra buraya yapıştıracaksın canım
Tubi231089 Tubi231089 bilgisayar da olur da telefon da olmuyor sanırım teşekkür ederim atcam yne yapınca n11.com da hastane çıkışı yazın indirimli baya ürün var arkadaşlar bugün baktımda