Doga_deniz Krispiim16 valla bilmiyorum ki kuponun mu farklı acaba ya da dolar yükselmiş olabilir 🤷🏻♀️
Nimetyigit Krispiim16 Krispiim16 bende sipariş verdim benim de 10 tl indirim oldu 41 tl ye sipariş ettim
Herseeyinasli Kızlar bugün e bebekte baby me bakım ürünleri indirimde diyor. Sitede deterjanları yok fakat resim üzerinde var. Acaba mağazada var mı deterjanlarda boşuna gitmiş olmak istemiyorum yoksa. Bilgisi olan yazabilir mi? Ya da gidip bakan??
Salmanc Herseeyinasli yok canm sitede ne varsa o indirimli çok saçma yani üç beş parça bişey insirimde ama tüm baby me yazıyor katalogta
Eminer https://www.markafarma.com/etiket/mustela-merhaba-bebek-seti mustela setini almak istiyorum ama haziranda dogum yapacagim acaba cok mu erken almak icin
sevil87 Eminer bende alacağım haziranda doğum bence erken hemen hemen evde de bebebk doğduktan sonra 9 ay kullanılır
angelrosee Eminer ben 185 tl ye aloanneden sipariş verdim son kullanma tarihlerinide tek tek öğrendim
Hicret1238 Limasz canım suan prego ana kucagı indirimde babymall de ben dün aldım gayet güzel ve kullanışlı mamaroodan daha kullanışlı
Ed71 Merveklcars n11den tulumu gittigidiyodan ikili zıbın aldm ikisi de gelmedi hala bekliyorum olmazsa yarın iptal edeceğim
Crnn3871 FatmaOrhan evet benim aldığım lequeen değil zaten ama şimdi başka bi satıcı da lequeen indirime girmiş sayfasını kopyalayamıyorum .Bu arada çantam geldi biraz önce ve çok güzel hiçbiryerinde ni Sokıntı yok tavsiye ediyorum 👍