Buse1907 Burciss Aman ben kullanıcı adımla şifremi giriyorum, ona bile yanlış dedi kaç kere. Tam kabul ettiler, sonra sepet muhabbeti yaptılar. Hiç indirmesinler, daha iyi. Hiçbir şey alamadım.
Rrraaaiiinnn simgebfrl aynen 1 saatte kaç kez denedim almaktan vazgeçtim ürünleri sınır bozucu çok fazla dalga geçiyorlar resmen
Aylinannesi [silindi] link varsa atabilirmisiniz e bebek bana baya uzak bosuna gitmiyim🙈 cok istediğim bi çanta çünkü fiyatıda çok çok iyimiş🤗
Neslihankyvn Aylinannesi oda sandalye oda fark plastiğin adı olmuş marka boş yere para tuzağı yani A101dekini aldım iyi kide almışım hem uygun hem işimi görür.
Aylinannesi Neslihankyvn aynen ya marka nedir ikisndede oturtup yemek yedircen alt tarafı🤦🏼♀️😂 ben alamadım tabi a101 dekini orası ayrı🤷🏻♀️😂
DrElf Kızlar🙋🏻♀️ Yeşil annenin kendi sayfasında 3 al 2 öde kampanyası var yarına kadar geçerli 🏃🏻♀️❗️❗️❗️❗️❗️ Ayrıca anneysen.com a üye olanlara 10 tl indirim çeki var bence kaçırmayın🤗🤗 Ben 3 tane 2 tl ilk bebek deterjanını 98 tl ye aldım🤗 https://www.yesilanne.com https://www.yesilanne.com/ANNEYSENCOM-UYELERINE-10-TL-INDIRIM,DP-23.html
Zeynep7492 Kudretfigenn çok gzlms cnm rabbım sağlıcakla dağtmayı basıp etsn ıns. Bizim bunlara daha var nasıpse 1 ay sonra falan sıparıs vereyım dıyorum
Kudretfigenn Zeynep7492 benim de daha var 29 haftalığız da daha ilerlemeden son zamanlara bırakmadan halletmek istiyorum 🤗 kendimde sağlık personeliyim bir çok şeyle karşılaştığım İçin heran herşey olabilir be hazırlıksız yakalanmak istemiyorum 😉
Doga_deniz [silindi] bugün e bebeğe girebilen var mı ki sayfa sürekli hata veriyo ben bakamadım doğru dürüst 🤷🏻♀️
Eminer Doga_deniz vala bende giremedim malesef ne aldiysam geceden beri sepetten cikti tam aliyom hata veriyor aksam esimle magzaya gidicem ama tabi bişey kaldiysa
Doga_deniz Elif01 sayfada indirim yok canım site hoşgeldin kuponu veriyo onla düşmüştü benim aldığımın fiyatı normal internet alışverişi gibi ya her zaman yaptığımız
Doga_deniz Eminer bizim burda mağaza da yok 😅 inşallah gittiğinde bulabilirsin güzel şeyler. Neye yaradı ki bu indirim ben hiçbi şey alamadım herkes aynı şeyden şikayetçi
Eminer Doga_deniz aynen uykusuz kalmamda cabasi 🤔 3 kadar uyumadim yom olmadi sabah kaltim tık yok sistemde alanlara buyuk basari becerebildilerse