Burciss Buse1907 benim de aynı sorun oluyor bazı ürünlerde talep çok galiba satın alınmıyor sepetten atıyor
Buse1907 Burciss Aman ben kullanıcı adımla şifremi giriyorum, ona bile yanlış dedi kaç kere. Tam kabul ettiler, sonra sepet muhabbeti yaptılar. Hiç indirmesinler, daha iyi. Hiçbir şey alamadım.
DenizKartas Ne eklersen ekleyim sepete ekleniyor ama düşüyor sanırım yoğunluktan stok güncelleyemiyorlar
Burciss BurcuY aynen alışveriş yapcaz diye bebişlere stres yüklettiler bize walla ben de uyucam 😂çözmezler zaten sabaha kalır
BurcuY Eminer Burciss Aynn öle valla sinirden kasıldım 😡10 kere sepete geri koydum hepsinde yarısını atıo sepetten 🙄
Zeynep7492 Kızlar8 martta bimde süper indirimler var özellikle küvet bekleyenler fiyatı çok uygun mama sandalyesi beşik kamera 5 lı hastane çıkısı pamuklu badi eşofman nevresim takımı muhakak inceleyin kaçmaz bunlar ama bana da bırakın😬
Hamislerinhamisi Sipariş oluşturdum, mesaj geldi siparişiniz oluşturulmuştur diye. Kredi kartından da cekmis. Sonda ardından baska bir mesaj geldi hemen; siparişiniz oluşturulmamıştır kontrol ediniz diye :/ ama para çekilmiş. Nasıl oluyor bu ? Böyle bir sorun yaşayan var ki baska anneler ? Cildiricam 🤷🏼♀️
Burciss Hamislerinhamisi çözülür canım sistemlerinde sıkıntı var bir sorun çıkacağını sanmıyorum ürünü gönderemezlerse de ücret iadesi olur
dyguyldz86 Hamislerinhamisi bana da siparişiniz oluşturuldul mesajı geldi kredi kartından ücret de alındı ancak e bebek hesabıma bakıyorum sipariş gözükmüyor. Mail de attım hala cevap gelmedi umarım sorun yaşamayız