Ed71 Sura2 benimde nisan ilk haftası ama aldım yani 40ı çıkana kadar giydirilir hesaplı nasıl olsa iyi oldu bence
PitirciginAnnesi22 Mervengin34 fiyatı uygun ama ikisi de büyük boy bir tane küçük cam alsam yeterli olur diye düşünüyorum boşuna dolapta durucaklar
Neslihankyvn https://m.joker.com.tr/urun/fusya-astronot-114342 kızlar 40tl astronot sizce nasıl almalımıyım
kubuss_025 Kızlar biri tavşan tulum almıştı instagramda bir sayfadan burda yazmıştı hangi sayfaydı o bilen var mı
Aysefee Segoli ben de ordan almayı düşünüyorum ama bedeni nasıl bilicez acaba onlar yönlendirirler mi ki?
kubuss_025 Ben oraya sordum 95 lira dedi pahalı geldi bu dediğim 65 liraydı sanırım gene arkasındaki ponpon çıkıyormuş beğenmiştim ama sayfanın adını unuttum😐 Segoli
Buse1907 kubuss_025 Çok pahalı canım. İlla ponponu çıksın diye arama bence. Nette 35 den başlıyor. Hatta ben izmirden 25 e aldım. Sonuçta 0-3 aldım, ne akdar giycek sanki. Bir de ben hastanede çekim için istemiştim. 90 tl değmez yani.
Deletedmom197 kubuss_025 canım ben o ponponlu tavşan tulumdan aldım 65 liraydı. Arkasına da isim yazdılar elime de ulaştı. Çok begendim açıkçası. Emzik Zincirileri1 diye bi sayfadan aldım instagramdan bakın isterseniz sizde. Ponponu da çıkıyordu.