birprensbirprensesannesi_ Kızlar ben şu an 17 haftalık hamileyim 3 lü tarama testini doktor demeden mi yaptırmam gerekiyor yoksa doktor söyleyince mi 2 li testi yaptıramadım hem günü geçti hemde doktora bir aydan önce randevu alamadığjm için yaptıramadım
Melllike birprensbirprensesannesi_ doktora söylemeniz gerekiyor 3lü test yaptıracagınıza belirtin. Zaten bi kan alıyorlar.
Minnakpopus birprensbirprensesannesi_ illa tarama yaptıracaksanız ikili üçlüden daha önemliydi bence. Üçlü ve dörtlüyü doktorlae bile bazen gerek görmüyor çokta sıkıntı yapma detaylıya girersin olmadı
gizzzy35 birprensbirprensesannesi_ 3lü ve 4lü test çoğunlukla hep yanlış çıkan ve hamileliği zehir eden testler tecrübe ile sabit :)) Bence direk detaylıya girin ama iyi bir perinatoloji de özelde
birprensbirprensesannesi_ Melllike randevu aldım zaten ama haftasını geçerse yaptıramazsam ne olacak doktora zaten gittiğimde bildiriyorum ama haftasını geçmiş olursa yapmıyorlar maalesef
Melllike birprensbirprensesannesi_ 15 19haftalarda yapıyorlar. Gittiğinizde haftanız geçmiş oluyorsa önceden gidin randevusuz durumunu söyleyin bakar bence doktor. Yoksa dediğiniz gibi hafta uymazsa yapmazlar.
birprensbirprensesannesi_ Melllike genelde doktorum olmuyor başka doktor en baştan başlatıyor randevusuz alamayız diyorlar
birprensbirprensesannesi_ Minnakpopus evet ikili test önemliydi ama ben randevu almaya günüm geçti kaldı mecburen yapamadık