rozamomy 35+6 yım, dün gece sancılarım yüksek cikiyodu diye yatış verdiler. Ama durdurmayacaklarini söylediler. Biraz daha kalsaydı daha iyi olmaz mıydı ya 😐
merveahrl rozamomy haftan çok iyii ben daha 30 dayım ve riskli her an doğabilir 6 hafta daha dayanman lazım dedi banaa ama sancılarım var gibi 36 hafta çok iyi bir ilerleme
Defnezumramom rozamomy bende 36dayım banada minik minik ağrıların var dedi nstde bebek hareket ettikçe ağrım çıkıyor ama bacağım ve belimde ağrıyor buna ek olarak tabi ben sordum oksijen ve sağlık sorunu olmadıkça küveze bile alınmaz bu haftada dedi
rozamomy merveahrl inşAllah öyledir canım, inşAllah sen de güzel haftalara kadar dayanırsın. İkimiz de sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
Busetacir merveahrl geçmiş olsun canım, 30. Haftada bir anda sancılar mı başladı? Ben de 28+0 oldum bugün de merak ettim yakınız
rozamomy Defnezumramom beni dün gece acildeki doktor korkuttu sağolsun, prematüre sayılıyor 37 den önce olduğu için riskleri illaki var falan vs. diye Benim sancılarım biraz yüksek cikiyo malesef
merveahrl Busetacir galiba dünden beri çok sık oluyor hiç dakika tutmak da aklıma gelmedi şimdi dakika tutuyorum bakalım acile gidicem sanırım rahim ağzı uzunluğu da 23 cm riskliydim zaten
fatsfats-92 rozamomy Bende 35+4 üm sanki bende de ağrı var bi kaç gündür üç gün önce nst de sancım 20 lerdeydi bilmiyorum vala. Benim doktorumda bugün doğsa küveze bile girmez dedi korkma bencede
Defnezumramom rozamomy bişey olmaz inşallah ya bişi kalmadı 37ye zaten benim oğlanda çok bastırıyor kafasını aşağı bakalım nolcak
Busetacir merveahrl Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle🙏🏼 inşallah önlenebilir sancın veya doğarsa sağlıkla gelsin inşallah🙏🏼
anonimuye merveahrl merhaba nasıl oldunuz benm rahim uzunluguda 22 ye düşmüş sadece progestan kullanıyorum ama tedirginim
Tugceelanaz rozamomy Haftan gayet güzel, en azından 5 -6 gün daha dayanabilirse iyi olur tabiki. Kendinde dinlen bebeğinde dinlensin geçmiş olsun 🌸 sağlıkla gelsin🤲🏻
Feslegenci rozamomy 35+1 de sancılarım 60larda çıkıyordu düzenli şekilde sen hissetmiyordum durdurmaya çalıştılar serumla olmadı yatış da vermediler şuan evdeyim suyum falan gelirse gidicem muhtemelen ben 33ten beri kasılmalar yaşıyordum yine iyi ilerledik şuan 35+ 4 üz . Benim yengemde yakın zamanda doğum yaptı bu sancılar 1 hafta çıktı 8. Gün doğum yaptı
Feslegenci rozamomy kilosu 2500den fazlaysa ve oksijenle ilgili bir problem oluşmazsa kuvöze almazlar