Sude_naz0 Guzelgunlerrr maşallah hayırlı olsun Allah analı babana büyütsün rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ebruebos Canım geçen yazmıştın kuruma mı diye önceden bende kuruma çıkmıştı ama şuan aynısı bende yine oldu prodoctor çok silik çıktı seninki gibi yumurtlamanın 10. Günü benimde bugün senin koyulaşmış pozitife dönmüş 🌸 inşallah benimde öyle olur 🥲
Guzelgunlerrr Ebruebos ay inşallah canım seninde var gibi ya bugün benim 12. Günüm yumurtlamamın üzerinden yani çatlamamın
seynepon Alvn3946 reglinize kaç gün vardı ya da geçmişti başka kan verdiniz mi bende suan yeni takip yapıyorum çok yeni henüz benimki maşallah sizinki çok güzel rabbim hayırlıca sağlıklıca devamını getirsin dileyen tüm ailelerimize bu duyguyu yasatsın inşallah🥰
Guzelgunlerrr sendekimsinnn 10-11 yumurtlama 12 si çatlama gördüm canım bugün çatlamanın üzerinden 12 gün geçti tam❤️
Guzelgunlerrr seynepon amin canım adetimden 4 gün geçti ben geç yumurtlama gördüğüm için yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti öyle öğrendim❤️
Alvn3946 seynepon regle 2 gün kala bugün verdim bat 26 çarşamba akşamı erken gebelik testiyle öğrendim 2gün sonra tekrar kan verip artışa bakıcam 🤲amiiin inşallah rabbim sağliklı hamilelik nasip etsin sizede hepimizede