Tgb_smh Kızlar 28 haftalık hamileyim salgın mahvetti beni öksürmekten artık kulaklarım başım ağrıyor öksürürken ki basınçtan.İlacta vermiyor doktorlar.Sıcak şeyler iç bol su iç diyorlar ama iki haftadır mahvoldum.Doğal yollarla geçirenleriniz varsa neler yaptı etti bir paylaşır mısınız?
KubraYksl1 Tgb_smh ıhlamur iç canım benim aşırı olmadan. Gece yatarken mutlaka ılık ballı süt iç.(her gece olmasın ama balgam yapar) . Ve meyve. Portakal muz mandalina. Mevsiminde olanlardan ye. Ve bol bol dınlen mutlaka dinlenmeden malesef ki geçmiyor bu hastalık. İnşallah kısa zaman da iyileşirsin.
TeacherS Tgb_smh ben zencefil bal karışıyla boğazımı iyileştirdim ama 2 hafta sürdü birde ıhlamur desteğiyle geçmiş olsun
Girlmama Tgb_smh bende aynıyım 2 gündür 32. haftaya giriyoruz öksürmekten kasıklarım ağrıyor boğazım mahvolmuş
crazyymom Tgb_smh sarımsak bal limon kurunu dene pişman olmazsın canim bıçak gibi kesip atar yarına kadar
Tgb_smh TeacherS toz zencefili bal ile karıştırıp macun olarak mı kullandınız yoksa cayınımı demleyip içtiniz bilgi verir misiniz?
Mutluanne42 Tgb_smh şuan bende aynı durumdayım geceleri çok zor uyuyorum ılık ballı limonlu su ve nişastayı suyla pişirip biraz şeker atıp süt gibi içince de çok rahatlıyorsunuz biraz babaanne işi ama çok faydasını görürüsünüz hamileyken öksürmek gerçekten yorucu 🥹☹️çook geçmiş olsun
1Ali Tgb_smh buruna tutulan varsa daha iyi olur, bende yoktu ev için kullandığımız buhar makinesinin dibine oturdum bazen yüzüme doğru tuttum çok rahatlattı. Birde bende alerji var burnum hemen tıkanıyor normalde ilaç kullanıyorum emzirdiğim için kullanamadım ona rağmen baya işimi gördü makine
TeacherS Tgb_smh toz zencefil bal karıştırdım her akşam ve boğazımı temiz bir tülbentle sardım kalktığımda boğazım yumuşadı her defasında akşama doğru ağrım çoğaldı tekrar zencefil bal ve sararak uyudum şükür bu şekilde yıllardır geçiriyorum hastalığı tabi gün içinde portakal yeyip limonlu ıhlamur çayı içtim
denizin__annesii Girlmama 33+3haftalık hamileyim şuan aynı durumdayım pazar gününden beri ciğerlerim sökülüyor sanki
CaglaBaykus Tgb_smh Valla bir hafta oldu grip bize de bulaştı. Çok zor 36. Haftadayim Geçmiş olsun Böyle bı vitamin takviyesi kullanıyorum Boğazımi yumuşatmak için de limonlu ballı sıcak su yapıp içiyorum
Hashasbirey Tgb_smh zencefil cayi, zencefilli şeker, çorba, dinlenme ile. Doktorlar sağ olsun 28 haftalık hamile olmama rağmen 3 gün rapor verip devamında vermediler bulaşıcı degilmişmiş. Zar zor okula gelip gittim.
Tgb_smh Hashasbirey Doktorlarda bır tuhaf oldu.Allah yardımcın olsun yani insanın hali kalmıyor üstelik hamilesin çok zor olmustır senin için.Rabbim hepimize şifa versin
Girlmama denizin__annesii doktorum da yıllık izne çıkmış bu hafta geldikten sonra da full dolu ayın 1ine alabildim napıcam bilmiyorum ya kırılıyor resmen her yerim
Tgb_smh 123obd 1-2 ay sürüyor diyenler var çevremde yani inanılmaz kötü gece uyku uyuyamaz oldum 🤦🏻♀️
crazyymom Tgb_smh 5-6 damla limona 1 tatli kaşığı kadar süzme bal koyup 2 tane sarımsak minik minik doğrayıp karistir çiğneme ama suyla hap gibi yut yarına kadar etkisini gorursun mutlaka ama yarında yap bunu bi doktordan öğrendim diyetisyen doktordan çocuğuma hep uygularım bende bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım şimdi yapıp içtim yarına bayım kalmaz
denizin__annesii Tgb_smh Bende aynı durumdayım bide sezeryanla doğum yapmak istiyorum o zaman a kadar geçer inşallah ya
Hashasbirey Tgb_smh idarecilerim sağ olsun üzülüp erken gönderdiler. Başka bir arkadaşım ki erkek, 10 gün rapor yazmışlar şok oldum ya