nurismommy Kızlar merhaba, bugünle birlikte adetime 8 gün var bugün tuvalete gittiğimde koyu kanlı gibi kahverengi gibi bir akıntım oldu daha önce böyle bir şey yaşamamıştım silince geldi iç çamaşırım çok az lekelenmis yerleşme kanaması olabilir mi?
ozmerd nurismommy yerleşme kanaması genelde adete 2-3 gün kala gelir diye biliyorum ama yine de olabilir. Bende de silince gelmişti adetime az kala adet oldum sanıp ped koymustum ki ne gelen oldu ne giden 😀meğer yerleşme kanamasıymış Allah gönlünüze göre versin inşallah 🥰
Musilk-1 nurismommy koyu kanlı kahverengi akıntı adet başlangıcı olabilir diğer aydan kalan kanı atıyordur açık pembe kahverengi yerleşme kanaması olur tabi bellide olmaz bu durumda hamilelik ögrenenlerde var üzerine görme
_moom nurismommy benim yerleşme kanamam 5. Haftada olmuştu. 1 gün sürdü sildikce kahverengi akıntı geldi sonra gecti
Betsin Musilk-1 peki adet bittikten 5 gün sonra tekrar kahverengi akıntı gelmesi olur mu yani adetten sonra olur mu acaba yerleşme kanaması
nurismommy Bu gece geldi bu akıntı şimdi de ufak batmalar var kasıklarımda koyu renk değildi ama pespembe kan gibi de değildi silince geldi sizinkiler gibi umarım hamileyimdir 🤲🏻
Minikbebegimm06 nurismommy 8 gün varken belki çıkmayanlar erken gebelik testleri bile en erken 5 6 gün öncesini tespit ediyor çünkü
Aras_48_06 nurismommy valla benim 3 günüm var adetime aldım yaptım iki kere bi beşinci gününde birde dördüncü gününde yok valla çıkmadı üzüldüm 🤣😂🙊 oyüzden adet günümün geçmesini bekliyorum oğlumdada beş gün geçtikten sonra net çizgi görmüştüm
nurismommy Minikbebegimm06 sol kasığımda baskı gibi bir sancı var arada batma da oluyor ama psikolojiktir belki diye çok önemsemedim sizce
Minikbebegimm06 nurismommy bilemiyorum herkeste belirtiler farklı oluyor çünkü kan verin birkaç gün sonra isterseniz
Aras_48_06 nurismommy bence görünmüyor hayal 🙊😂dün bende yaptım banada öyle gelmişti olmasını istediğimiz için öyle görüyoruz
Musilk-1 Betsin bence altta yatan bir rahatsızlık göstergesi bu ara kanama yasamışsın doktora gidip tedavi olman lazım adetten sonra olan lekelenme yerleşme olamaz tedavi gerektiren birşey var