1kopek1bebek Elifmehmetemin ablam sezaryan oldu orda çok memnun kaldı bir kişi sadece elini tutmuş yanımdan hiç ayrılmamış çok güzel ilgilenmişler dikiş vs de gayet gğzel tek sıkıntı ameliyat sırasında çok bekliyosun dedi
Elifmehmetemin 1kopek1bebek valla ben ilk kez memnun sizi duydum bişey diyemem iyisine denk geldiniz demek ki
Niiillloooyaaa Niiillloooyaaa kanuni hastahanesinde de gebe polikiliniginden ayşe seyma taştan muthis bi kadin cok iyi ilgili nazik naif dogum icin degil belki ama kontrol icin gonul rahatligiyla gidebilecegin bi doktor cok tatli bi kadin
Elifmehmetemin Niiillloooyaaa kontrol için bende gidiyordum evet çok iyiydi ama doğum için asla tavsiye etmem gitmem de
Niiillloooyaaa Elifmehmetemin yok yok ben aklimi peynir ekmekle yemedim daha bi zaruret olmasa ki olsa bile zorlarim sonuna kadar kendi arzum ile kimse beni kanunide dogurtamaz
Elifmehmetemin Niiillloooyaaa valla bunu duyduma sevindim canım Bağcılar devlet anneme yakın başakşehir çam sakura da ikinizin ortasında diyim bakalım nasip nereye olcak
Ervaa2534 Niiillloooyaaa aa bende zaten ondan randevu aldım ikidir ona gidiyorum gerçekten iyi bir doktor