rabiali54 benimde nisan 9 olarak gözüküyo son adet tarihine göre bakalım daha erken de olabilr umarım bayramı atlatırım. 36+6 olduk. 2021 yılında ilk doğumu yaptım. Pandemi de vardı malum. Aksi gibi daha yoğundu insanlar stresliydi. Memnun kaldım yani iyi olanlar da var bâzıları gıcıklığına gibi tuhaf davranan da oluyo şans işi. Başından beri orada takipliydim. Doğum yapmadan bi kaç acile gittim sık idrara çıkıyorum su sızıyo mu diye test kalmadı ya alıp gelin ya başka hastanede yaptırın dedi başka yerde yapsam test sonucunda su sızıyo çıksa salmazdı. O gün sabaha kadar 2 kez gittim. En son 5gibi dayanamadım ekstra ağrım da oluyodu. Açılma varsa diye nst de sancı yok dediler, açılma yok dediler eve gönderdiler yer yok çok kalabalık acil pozitif kişiler yatıyo diye. 7 gibi geldim eve suyum geldi ıkınma isteğim geldi. Hemen gittik en son annem bağırmak zorunda kaldı haklı olarak yarım saat olmadı biz burdaydık bu kızı nasıl gönderdiniz diye aa öylemi dediler gecedeki evraklardan devam ettiler yatışta gösterdiler çatal da tam açık bebeğin saçları gözüküyo dediler. Apar topar 4-5 kişi doğum odasına aldı doğum yaptım. 4 gün kaldım. 2 gün benim doktorum izin vermedi 2kez kanamam oldu diye, 2 gün çocuk doktoru izin vermedi ödemi kilosu bi anda gitti zayıfladı diye. Tek sıkıntı doğum sonrası alttan muayene.ekstra makattan da bakıyo bir sürü dikişim var içten diken sayamadım bi yerden sonra artık o kadar fazla dedi. Dıştan çok yoktu da.Biri geliyo bakıyo tamam diyip gidiyo max. 5 dk sonra yeni biri gelip bakıyo canım yanıyo en son dedim deneme mi yapıyosunuz birbirinizden haberiniz mi yok 5 dk önce bakıldı baktırmıyorum dedim. Aa bilmiyodum diyip çıkıyolar. Bazıları inadına yapar gibiler. Bakalım bu normal mi olcak perinatoloji ne karar vericek