peaceandlove Merhaba herkeseee 32.haftaya girdik sonundaaa. Bebeğimin hareketleri bir anda güç kazandı resmen yaa öyle bir vuruyor ki şaka gibi😂 sizde durumlar nasılll kavuşmaya az kaldııı🥹🥹🥹🥹
seyma0661 peaceandlove bizde 32+4 olduk makat geliş pozisyonu bu aralar sağ bel boşluğuma doğru bi yayılıyor ne işi var orda diyorum yani 🤣🤣 minicik kafası elime gelip duruyor 🥹
Hicrettt peaceandlove eveeet aynı durumdayız. Aşağı tarafıma o kadar çok vuruyor ki zırt pırt çişim geliyor 😂😂
Eelliiff1234 peaceandlove bende 32. Haftadayım bebişim kımıl kımıl çok hareketli bel ağrım ve ayaklarda kasılmalarım var magnezyumu unutmuyorum yoksa vah halime 😅 bide varislerim var vajinamda oda ağrı yapıyor doktorum 36. Haftada kontrol edip doğum şeklini söylicek 2. Hamileliğim ilki normal doğmuştu bu sefer ne olucak bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum
mervemom24 peaceandlove bizde yarın tam 32 oluyoruz bizimkide hareketli ama öyle çok sert hissetmiyorum hareketlerini genelde dönüp duruyo gibi ama bugün gece baya yanma ve belimin alt kısım ağrısıyla uyandım az önce yaşayan varmı bu durumu
Baby_B peaceandlove 31+6 dayiz Dogum kanalina girmis Kafasi asagida ve surekli bacaklariyla yukariya vuruyorr😀 Cok hareketlendi cok Pat pat vuruyor😀😀