Hicrettt Bende başlamak istiyorum ama neler hazırlasam ? Bizim iç Anadolu’da mercimekli bükme var ondan yapcaz annemle ama köfte pide gibi şeyler nasıl oluyor ? Genelde taze yapıyorum herşeyi 🫣
gezginanne_ Hicrettt bugün cheesecake yaptım minik kaplarda attım buzluğa çok güzel oldu.sufle,kurabiye,köfte ,mantı ,börek atacağım bir de
_725gm Hicrettt ay en sevdiğim dolu dolu buzluk ama boşaldı ve çocuktan dolayı yapamadım bir şey ramazan da geliyor anca yaparım bebikle Doğum hazırlığım benim şu şekildeydi Kuru fasulye Islatıp koydum haşlamadan Nohut hasladim koydum Sarma İçli köfte Sulu köfte Normal köfte Börek biraz yapmıştım Patlıcan biber falan kozledim attım yemekler salatalar için pratik oluyor şuan aklıma gelen bunlar
Hicrettt gezginanne_ Hala çalışıyorum aslında anca hafta sonları yapmaya başlicam , malum kalabalık aileyiz bebek görmeye çok gelirler 😂 cheesecake denicem 🫣
gezginanne_ Hicrettt bende aynı şekilde düşünüyorum.Sonrasında da artık bebekli ve çalışan anneler olarak hazırlıklı olmakta fayda var ,çok pratik oluyor🥰
gezginanne_ ayyuzlu99 Bu tarifi yaptım ,minik cupcake kalıplarına,sayfasından da bakabilirsiniz.19 tane çıktı çok güzel oldu.sadece üst sosunu limonlu yaptım
Hicrettt _725gm maşallah 😂 ben zaten ramazanin ortasında dogurcam da, annemle aynı sokakta oturuyoruz iftara gideriz artık her Allahin günü ama işte bebegim 6 aylık olunca çalışmaya başlicam köfte kuru fasülye falan mantıklı aslında
Hicrettt yeni_anne2 ben daha temizliğe başlamadım bile 😂😂😂😂 Allahım çok geç kalmışım gibi hissediyorum
Hicrettt Gamzeli_03 Eskişehir Sivrihisar ama dip dibe olduğu için bizim taraf hep oralardan ogrenmis 😂😂😂 sen neredesin
Berooo123 Hicrettt hiç birşey yapmadım gelen benden kahve dışında birşey beklemesin bebek görmesi sonuçta 😂😂 A101’den hazır böreklerden alıp koyacagım çok güzel oluyor milföy koyacağım dolaba hazır mantı falan ama kendimiz için pratik olsundiye hemen çıkarıp yemek için misafir için bisküvi çikolata stoklamayı düşünüyorum 😂😂😂
Hicrettt Berooo123 mantıklı ama maaaaalesef ben yurt dışında yaşıyorum böyle şeyler yok 😭😭😭 yoksa bende öyle yapardım 😂
yeni_anne2 Hicrettt detaylı olunca zor oluyor gerçektenn perdeler camlar sil süpürme birde baştan savma da yapmak istemiyor insan bu kadar girişmişken bayaa bu hafta full temizlikle geçti diyebilirim öncesinden de grip geçirdik eşimle herşeyi yıkadım pakladım mikroplar temizlensin yatak çarşaf nevresim ne varsa 😂😁evin altı üstüne geldi
Gamzeli_03 Hicrettt ben afyonluyum canım mercimekli diyince Afyon’un meşhur mercimek bükmesi mi dedim 🤤😘
Hicrettt yeni_anne2 annemle yengemle yapcaz da her hafta bişey çıkıyor ya, yok nişan yok Mevlüt yok düğün yok hastalık 😂 vallah sana helal olsun maşallahhh
Poyrazefeoz Hicrettt cupcake, cheesecake mozaik pasta ıslak kurabiye börek poğaça koya bildim anca doğuma 10 gün var sarma mantı yapmak istiyorum ama tek başıma birde 3 yaşında kızım var zor geliyor sanırım onları es geçicem 😅
tazebiirannee Hicrettt tuzlu kurabiyeyle kakaolu bisküvi topları yaptım. Daha 15 haftalığım yavaş yavaş yaparım bakalım 😂