Gullusah92 seyma0661 kalıba gerek kalmıyor, ben pastayı kat kat yapmıyorum, ikiye bölüyorum. Çok kolay oluyor, böyle incik cıncıkla şekil vermeye de gerek yok, spatulayla Allah ne verdiyse sürüyorum 😅
MhysaTheGreat seyma0661 nermin yazılıtaşın trileçe tarifi birebir bir tarif pastanedekilerden daha harika oluyor ne zaman yapsam bayılırlar komşum aşçı olduğumu falan düşünüyor sjdjsjsk bir de bir tatlı daha var bence harika daha önce bunu da yaptım herkes beğendi bence çok da uğraştırmıyor bir de hepsi bir gece önceden yaparsanız daha iyi oluyor sabahtan uğraştırmaz
seyma0661 MhysaTheGreat trileçeye bayılırım 🤤🤤 sadece bazen karameli tutmuyor o sinirimi bozuyor ama bakayım bi
anapanda12 seyma0661 tam mevsimiyken kabak pastası yapabilirsiniz bence çok güzel oluyor cheescake gibi çok bi zahmeti yok YouTube da var. Birde böyle yumuş yumuş olan bir tatlı var kartopu tatlısı iş görür bence.
MhysaTheGreat seyma0661 geçen bir de nişastalı karamel tarifi gördüm herkes daha hafif oluyor yazmıştı bi o tarife de bakabilirsiniz 😄
anapanda12 seyma0661 tadı gerçekten güzel oluyor görsel olrakda öyle 3 kere falan yaptım bayılırlar hep
Melikeex seyma0661 damat pastası olabilir hem kolay hem lezzetli hemde hafif yiyenler çok beğeniyor devamlı yaparım
seyma0661 busraltin biz onlara gidince onlar Dubai chescake vs yapıyor çok basit kalmak istemiyorum 😂😂
Zeynep9120 seyma0661 ben genelde kıbrıs tatlısı yaparım ama esime dogm gnunde muzlu rulo pasta yaptım oda cok basit geldi resmini ekliyorum :)
Ftmnnr Zeynep9120 bunun görüntüsünü yapamıyorum tadı çok güzel oluyo ama yamuk yumuk oluyo sararken şekli bozukuyo uyuz oluyorum 🤣afieyt olsun çok güzel gözüküyor
Ftmnnr seyma0661 gelin keki haşhaşlı revani mozaik pasta olabilir magnolya çok basit ve hafif bir tatlı