Fatmadali Gamzecebecii nst ye sokmadan açılmana bakmadan nasıl gönderebildi ya inanamadım şuan 😳 bence hemen başka doktora git açılman olmadan Hangi hastanede yaptılar bunu
Gamzecebecii Fatmadali Kars devlet hastanesi ve şuan hâlâ ağrılarım var gidicem tekrardan ama Nst ye sokmayacaklarını biliyorum ne desem sokar acaba
Fatmadali Gamzecebecii bence kadın doğuma falan git ya yada şehir hastanesi yok mu orda oluyo kadın doğumcu
Sinemmm_23 Fatmadali 30+4 haftalık gebeyım 28 haftadan ıtıbaren var bu belırtıler nst ye gırdım sancı var dedı normal dedı ama bu haftalarda çoğaldı sertlesıp düzelmesi yalancı sancı dıye dusunuyodum ben yorumunuzu görene kadar
Fatmadali Sinemmm_23 ilk olduğunda bende öyle düşünüp gitmemiştim ama karnım sertleşmemişti. Geçen gün sağlık ocağında doktor uyardı beni açılma olmadan gitmen önemli aksatma diye gidincede öyle dediler riske atmamak lazım artık son evrelerdeyiz 🥺
merveahrl keyfimin-kahyasi-misin bende benimkinde sorun var sanıyordum 30+1 deyim daha iki gündür sancım vardı bugün geldim yatış verdi geldiğimde düzensizdi sancılar ama yatış verdi doktor serumlar saolsun kesti gibi🥲
Gamzecebecii Fatmadali acilden yönlendirme yapıyorlar şimdi geldim şansıma kontrole gittiğim doktorum vardı Nst de sancı çıkmadı enfeksiyondan kaynaklı oluyormuş ilaç verdi ☺️☺️ay içim rahatladı ya
Sinemmm_23 Fatmadali doğru haklısınız son evrelerdeyız artık yarın kontrolüm var inşallah bıseu çıkmaz 😊
Eliffyamann Fatmadali benimde aynı şekilde sanki vajina içini birşey çiziyor duruyor, çok sık toplanma sertleşme yaşıyorum, bel ve kasıklarım da ağrıyor 😢😢
Eliffyamann Fatmadali yok gitmedim doktoruma yazdım nstye girebilirsin ama doğumu başlatıcak sancılar çıkacağını sanmam dedi, kasilmali geçecek yani belli ki dinlenerek geçireceğim 😔
Fatmadali Eliffyamann valla bizim ki az daha geliyomuş nst de sancı çıkınca hem ciğer geliştirici yapıldı hemde kasılma olmasın diye ilaç başladım