Aysktr [bilinmeyen] senin başlığını ve etiketini yetkililer dışında değiştiren olmaz canım uslübun cok yanlış. Konu etiketini yanlıs seçiyorsan sana yardımcı olmak için değiştiriyorlar başka amaçları yok.
Deletedmom2232 [bilinmeyen] Admin değiştiriyor canım içerik başlık alakasızsa yada daha bağlantılı birşey varsa değiştiriliyor.
Eda0509 [bilinmeyen] yöneticiler dışında kimse senin konu etiketini değiştiremez. Yazdığın şeyle seçtiğin konunun birbiriyle ilgisi yoksa konuyu değişirirler. Herkesde yapılıyor bu yanlışlık olmasın diye
Deletedmom00251 [bilinmeyen] ama daha kibar olabilirsiniz sonuçta kalkıp size küfür mü etmiş önce bi öğrenin admin değiştiriyor
Aysktr [bilinmeyen] Daha önce de senin gibi benzer post açıldı başlığa yemek ismi içeriyordu canı çekenler olup bulamayan olunca post açıp tepki gösterdiler sonradan bu tarz olayları engellemek için yemek ismi içeriyor diye başlığı değiştirmeye başladılar canım kötü niyetli değiller
Deletedmom00251 [bilinmeyen] üslubu başkalarından da öğrenemediğin belli sana surda insan gibi düzgün konuşabilirsin diyoruz sorduğun şey yiyecek değil mi cinsellikle mi değiştirseydi ne kdr saçmalıyosunz yaaa
Arminannesi Eda0509 valla okuduğum an gerildim şikayet ettim 💁🏻 Tek hamile o sanki konuşmalara bak terbiyesizlik
Deletedmom00251 Eda0509 kim bilir ne kadar seviyeli ki adamın her açtığı postu siliyomuş bak bunu bile sildi😂😂
Eda0509 Arminannesi bencede tam bi terbiyesizlik. Merak ediyorsan insan gibi sorarsın demi konuları kim değişiyor diye. Tövbe ya.
Deletedmom00251 Arminannesi dengesiz çok ya gerçekten biraz kibar olabilirsiniz diyorum bana dediğine bak kavga edince etti oluyoruz sonra
Eda0509 Arminannesi yaa nerde görmedim ben. Ne acayip insanlar varya. Insan bi özür diler kusura bakmayın diye