Ervaidil Bugün 38 haftalık olduk çok şükür 🙏🏿 Yarın çatı muayenem var ve biraz tedirginim 🤦♀️ Çatı muayenesi olan arkadaşlar agrıyor mu 🥹 çatı dar sa sezeryan günü mü veriliyor hemen
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ervaidil Çatı muayenesinde ağrı falan olmuyor. Ben utanıyorum sadece bende 37 haftalık oldum cumartesi kontrolüm var alttan muayne yapar herhalde diye düşünüyorum. Sizinde çatı agriniz var mı? Böyle kasıklarda gerilme tam düz duramıyorum sanki
Ecemom_ Ervaidil çatı muayenesinden öyle bir bahsedildi ki burada gözüm korktu benim de. Ama eminim bahsedildiği kadar acımıyordur kendinizi korkutmayın kasmayın 💖
Melis1140 Ervaidil ben yarın 4. Ye olcam çok basit bir şey yazıları okuyup kendini kasıp gitme sakin ol hemen parmağıyla bakıyo çekiyor 2 snlik olay
Ervaidil MiracAlpinveUmutunAnnesi düz duramama değil ama çok baskı oluyor sanki çıkıyormuş gibi hissediyorum
Dilan75fatih 37 de çatı muayenesi oldum ne acı ne de lekelenme oldu hatta bugün de bakıldı bekliyoruz 🫠normal doğuma uygunmuş bende çok çekiniyordum ama çok kısa sürüyor zaten
Yagmur205 Bende daha çatı muayinesi olmadım ama korkumda yok 2 3 saniylek bişeyin öylede ağrısı olmaz bence olsada 3 saniyede olmadı 5 saniyede bitiyo zaten korkutmayın kendinizi
Tazeanne123456 Ervaidil 37. Hafta başladı çatı muayenesi 38+3 te bugün yine baktı açılma ve çatı muayenesi toplasanız 10 saniye sürmüyor parmaklarını sokup bakıyor o kadar derin derin nefes alın yeter korkulacak bir şey değil