Calyipso Hsnanr 13.cu haftada ogrendim 🙈 17 haftalikkende hareketlerini hissetmeye basladim.. suanda 34 haftaligiz oglusumla cok sukur 🙈🤗
MinnakBebegim NeslihanOner bende canim 19+2haftaligim hala tik yokk ama 20 21 de hisedilir diye duydum o haftalarda atmaya baslar😏
Yasemincifci Hsnanr 19.haftada öğrendik cinsiyetimizi 18. Haftalarda hissetmeye başladım hareketlerini şuan 22 haftalığız kıpır kıpır özellikle geceleri
Aysnr08 Hsnanr 12. Hafta öğrendim 16 16. Haftada pit pit seklinde simdi 28 olduk canimi acitiyo bazen😄
mrsdoruk Hsnanr 10. Haftada oglumun olcagını ögrendim. Daha tam anlamıyla tekme hissetmedim 16. Haftadayım ama böyle balık dolasması gibi bisi hissediyorum tabi bebekse :)
Adenbebek mrsdoruk benimde aynı öyle bebektir sanırım bir yerden bir yere gecıyor gıbı orası kasılıyor gıbı
Biroglanannesi Hsnanr benimde ilk gebeliğim. 16. Haftada cinsiyetini öğrendim. Bugün de ilk tekmesini hissettim:) çok başka bir duyguymuş😊
Sevdaliza 14+1 iz şuan minnoşumla ❤️ 11ci haftada kız olduğunu öğrendik hareket hala hissetmedim ama büyüklerim damar seğirmesi gibi şeyler olur şuan dedi belki oluyodur ben anlamıyorumdur 🦋
Elmalikurabiye Hsnanr consiyet 12. Haftada buyuk ihtimal dedi 16 da kesinlesti. Kizimi geliyor insallah. Hareketlerini de 18. Haftada hissrtmeye basladim ben yeni daha :)
Gulllll Hsnanr 12 haftada erkek. 16 haftada kiz oldugunu ögrendik. 17 haftadan hiss etmeye başladim 😍
Yorgungebe Hsnanr walla 17 lerde minicik tekme hissediyordım 37 de bildiğim göçürüyor canımı acıtıyor🥺
minik23_ Hsnanr 11de cinsiyeti öğrendik 17de oğlumuzun ilk tekmesini yedik 🙈 39+2 deyz gelen giden yok henüz 😅