Sukrnshn deletedmom43191 bende öle biliyorum ve psikoloji de olabilir dicem ama belim kopuyo gebeliğe saymıyorum bunu sadece sordukları için söyledim
Ark Sukrnshn hiç belli olmaz inşallah güzel haberler alırsınız benim adet 2 gün geçti 4.89 cikmişti geç döllenme
ezoocum Siz 4-6 gün sonra tekrar bi kan verin bence var gebelik daha önce de böyle burada okumuştum bu değerde olup artanları
canimbebegim0909 Sukrnshn sizinle aynı durumdayım iki gün önce kan verdim 3 çıktı bat 27 ama hiçbir belirtim yok belki artar bir umut beklemek istiyorum siz ne alemdesiniz şu an kan verdiniz mi?
canimbebegim0909 Minervabunny evet adetime dört gün kala üç çıkmıştı yükselmez negatif diye ilaç kullandım meğer hamileymişim beş gün sonra tekrar evde test yapınca pozitif gördüm kan verdim 30larda çıktı
Minervabunny canimbebegim0909 teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur benim de reglime 4 gün var 3,2 çıktı da bugün bakalım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
canimbebegim0909 Minervabunny ya aslında 3 düşük bir değer değil ben onu anladım kesinlikle reglini bekle hatta bir gün gecikmesini ben öyle tesadüf yaptım öğrendim hatta hiç belirtim yoktu tekrar ovulasyon testi sipariş vermiştim meğer hamileymişim
Minervabunny canimbebegim0909 tabii regl günümü beklerim hatta olmadı ctesi akşam veririm gelmemiş olursa ya dediğiniz gibi en garanti sonuç o olur her türlü ya birkaç şey baktım da yükselen de çok regl olan da bakalım hangi taraftayım🥰💞