Mommya Kızlar bugün sabahtan beri çok koyu bir kıvamda sarımsı bir akıntı geliyor ve içinde kılcal kanama var çok az. Hala da devam ediyor. Bu nişan mıdır? Siz nişanınız geldikten ne kadar sonra doğum yaptınız acaba? Sancım falan yok hiç
nununundunyasi Mommya nişan geldikten 1 gün sonra doğum yapmıştım haftam da ileriydi. Sizin haftanıza göre değişiklik göstermekle birlikte aynı gün de olabilir 1 haftayı da bulabilir
269522 Mommya 37de nişanım geldi 38+2 de doğum yaptım canım haftana göre değişir tabi artık sonlardaysan daha yakında olabilir
Mommya momofmychildren Ay böyle olacak diye aşırı heyecanlandım ama hiç ağrım da yok doktorum beklenebilir bebek hareketleri normalse sorun yok dedi 🫠
nununundunyasi Mommya benimde hiç ağrım yoktu ertesi gün aniden başladı heyecanlandım sizin için şu an 🥹 39+3 de doğum yaptım ben de
Happymothers Mommya dünden beri benim de az az sarı bi akıntımın geldiğini farketmiştim bugün baktım ki nişanım gelmiş ara ara zaten ağrılarım oluyordu ama şu an öyle bi ağrım yok napacağımı bilemedim ben de 38+3 teyiz bugün. İnşallah bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız
Mommya Happymothers inşallah, benim bugün çok hafif karın ağrım oldu bir de kasık ve bacak ağrım var ama şimdilik bekliyorum öyle düzenli bir ağrı yok