Gokyuzummm Meridaily bende first diye bir marka kaset test aldım ikinci çizgi hafif çikti ama belliydi akşamına kan verdim negatif çıktı bata 8 gün var yumurtlama 15-19 oldu sizce erken mi verdim kani
Meridaily Gokyuzummm kuzum çok erken yapmışsın test. En erken yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkar diyorlar o da bir ihtimal.
Gokyuzummm Meridaily inşallah dediğinz gibidir kasıklarımda batma gibi birşey var yürürken sanki birşeyler acıtıyor gibi ama bilmiyorum üzülüyorum ya yoksa diye
Meridaily Gokyuzummm evet o bende de var 2 gün adet olacak gibi ağrı oldu geçti. Dünden beri de sağ kasıgım batıyor iğne batmaları gibi şeyler de oluyor. Normalde sağ kasıgımda bişey hissetmem hiç. Umutlanıyoruz ama üzülmeyiz inşallah 😔
parliyokralice Meridaily aminn inşallah hepimiz 😍 siz de hayırlı haberi alırsınız en kısa zamanda inşallahh ❤️❤️
Meridaily Guzelgunlerrr canımm çok mutlu oldum hadi gözünaydın, sağlıcakla al kucağına inşallah 😍🤲🏻❤️ bundan sonrası çok güzel olacak inşallah 😍😍
imcakir Guzelgunlerrr ayyyyyy çok sevindim ya 🥲🥲🥲🥲🥲 bat kaçtı senin unuttum aynıyız herhalde seninle ay çok mutlu oldum 😍😍😍😍😍