Boncuk15 Cosimaniehaus batmandayım anormal muayene ücreti ve evrak ücretleri alınıyor diye biliyorum söylediğiniz rakam çok falza
Gizem9191 Noluyoya cinsiyeti ne sizin bebişinizin ? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
bdlakbrn kuby polis memuruyum, henüz hamile değilim ama deniyorum bundan önce üç kaybım oldu. Hayırla gelir inşallah bu sene içinde gelirse doğuya tayinciyim anneler gelir mi sanmıyorum Allah büyüktür diyip beklemedeyim şimdilik 😅🙏🏻
Serenkrglmz Güzellik ve cilt bakımı öğretmeniyim ilk kızımda işten ayrıldım 2. Ye hamileyim okul zamanına getirene kadar çalışmayı düşünmüyorum tek işim onlar şuan☺️🌸
Lenam_03 kuby Astsubayım. 20 haftalık hamileyim doğmasını bekliyoruz miniğin. Doğunca 4 ay sonra başlayacağım işe tekrar
Ozlemakyuz Hairdress bende güzellik merkezi işletiyorum ama doğumdan sonra işime ne zaman dönerim hiç bilmiyorum aslında yıllardır da çalıştığım için biraz dinlenmek de istiyorum aklım çok karışık
Hairdress Ozlemakyuz aslında işletmesi size aitse çok rahat dönebilirsiniz. Sizin ikilemde kalmanızın sebebi yorulmuş olmanız maalesef. 🫠 Umarım çok iyi bir süreç bekler hepimizi 🙏🏻
Alyadnz33 Sunshinez işte ordan alınması lazım aslında özel doktor ile gorusurseniz veriyorlar ama bi hediye de alın doktora ozaman ayarliyorlar ben öyle yapmıştım devlet vermiyor ama özel veriyor 😂
Ozlemakyuz Hairdress aynen genel yorulmuşluk var üzerimde bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏 sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım
Tuzlimon1 İnfaz ve koruma memuruyum. İzindeyim şuan, 26 şubatta başlayacağım. Süt izni kullanıp ücretsiz izne ayrılacağım 🤗 ilk oğlumda 76 günlükken başlamıştım bu oğlumda biraz evde vakit geçirmek istiyorum 🥰