Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom benimki daha 13 olacak yarın. ben dün akşam kalp atışı gibi bir şey hissettim elimi bastırdım kalp gibi pıt pıt baya atıyordu değildir sanırım daha küçük çünkü kardeşime de gösterdim o da atıyor dedi pıt pıt bı daha olmadı ama
Elif_su4 Meltemanneolsun ay ben hep seni takip ediyorum ablacım, bir gün senden öndeyim bende ,aynı pıt pıtları bende dün hissettim ,2 3 kez kalp gibi attı, bende çok merak ettim acaba bebiş mi diyee
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun yaa belkide canım tam bi bilgim yok ama bazen göbeğin atar ya oda olmuş olabilir 20 lere geldiğin zaman net hissetmeye başlarsın inşallah 🐣 benim ikinci olduğundan artık hissetmeye başladım sanki💙
Suavage_mom Meltemanneolsun valla herkes erken yok imkansız diyor ama ben de 14 deyim gayet de ara sıra içimde bir şeyler kıpırdıyor hissediyorum titreşim gibi 🙂
yagmur_17 Feyzayim 19un sonlarina dogru hissetmistim canim ben seninde yakindir hissetmen ilk gebeligim benimde boyle icerde solucan geziyomus gibi huylandiran bir his olarak tanimlayabilirim simdi bildigin tekmeliyo bizim kiz anasini 🥹
Meltemanneolsun Elif_su4 😊😊 demek ki bu zamanlarda oluyor. 15. Haftada hissedilirse 14 de de hissedilir bence 13 de de 😂 zaten baya zıplıyor içimde bebek taklalar atıyordu ultrasonda.
GirlandBoy_Mom Baharkaya1 bende aynı şekilde hissettim bence bebek hareketleridir canım artık büyüyorlar🥹🐣😊
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom göbek atışı değil onu biliyorum. Bu başka bir şeydi neyse artık bilemiyoruz ne olduğunu😊
Umudunbahcesi Feyzayim benimde ilk gebeliğim ben 14 haftalikken ilk hissettim ama 1 defa hissediyorsun 3 4 gun hiç bisey yok böyle aralıklı bir şekilde başlamıştı ama tam net olarak 17. Haftaya girdiğim ilk gün hissetmeye başladım genelde sırt üstü yatınca kendini daha çok belli ediyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🌸
mmmm06 Feyzayim 19 + 4 haftaliktim ama bebegim 20 + 5 ti hissettigimde ❤️ bende sabırsizlikla bekliyordum . Lavaboya kalktim gece gelip tekrar uzantigimda baloncuk seklinde hissetmiştim . 😇 gece gece ağlatmıştı beni yavrum 🙈
Zeydanus Ilk 21 haftada oglum hıssetmıstım Ikıncı gebelık 18 haftada kızımı hıss etmısdım Ucuncu gebelık su an 16haftada hıssedıyorum ar asıra oglumu 🥹🥹
Meltemanneolsun Suavage_mom evet ben de öyle düşünüyorum da burda oyle bir lincleniyor ki😊 ama titreşim gibi evet mesela bugün yoktu önceden de ara ara oldu hızlı şekilde zonklama gibi nasıl anlatsam bilemedim🥰
Bihterrr Feyzayim 20. Haftaya girdiğim gün ayaklarımı uzatıp yeşil elma yerken ilk tekme gelmişti asla unutmam 😍
SeldaKorkmaz Ben 29 haftalık vurduğunda vuruşları hissediyorum ama içimdeki hareketlerini hissetmiyorum yani bazıları kayma falan hissediyorum diyo bende öyle Bi his yok öyle mi oluyor
1752 Daha biraz önce sert bir tekme yedim aşağı doğru 😁 bu ikinci hamileliğim 11. Haftada kayıyor gibi hissediyordum şuan 16 haftalığım.
ErsBegAs O hissi çok çok merak ediyorum ya 12. Haftadayız elinizi koymadan da hissedebiliyor musunuz? 🤣 cahillik me
Meltemanneolsun Suavage_mom hareket olsa da olmasa da ben hareket olarak değerlendirdim 🥰 benim bebeğim benim kararim
mesrat7615 queenanne1 Suavage_mom birkaç haftaya gece uykudan uyanmaya başlarsınız 🫢 ilk başta titreşim gibi, sonra balık kayması gibi, sonra da mısır patlıyor gibi oluyor 🫠 20+3teyim dikkatli bakınca dışardan belli oluyor attıgı 🩵