Sevimaltnn Kızlar burda pek bebek kıyafeti vs satan biryer yok civil lcw nin bebek kıyafetleri var ama farklı model farklı yerlerden bakmak istiyorum varmı bildiğiniz alışveriş yaptığınız bir sayfa
dika Sevimaltnn istegram da dikkat Bebek var sayfasi var hem ürünleri güzel hemde kaliteli ben sipariş ettim ettiklerim aynısı geldi fiyatları da uygun
Cnhavva Sevimaltnn bende yeni havuzlu han icin bi gönderi actim ordaki magazalarin instagram sayfalari da var online alisveris dusunuyosan oralara bakabilirsin bende oraya gitmeyi dusunuyorum suan alisveris icin ama baska sehirdeyim yorucu olucak gibi
Cnhavva Sevimaltnn istanbul eminonunde evlenirken perdelerimi falan da ordaki hanlarda yaptirmistim toptanci gibi olduklari icin cok ucuza gelmisti tekirdagda oturuyorum bende 23 hafta olduk daha alisveris yapmadim duzgun instagramda google da var bak bi istersen
Sevimaltnn Cnhavva bi bakayım canım baya kapsamlı bir yermiş aslında gitmek canlı canlı bakıp almak en iyisi ama mümkün deil benim için onlinea kaldım o yüzden
biranneninyolculugu Sevimaltnn ben de dediğiniz yerlerden sonra arayışa girip colorful organic baby i bulmuştum
Melisa_kznsl Talentedmom siteden alışveriş yaptınız mı önüme reklamı çıktı ve güzel şeyler var ama yapan birisine sormak istedim hemen güvenilmiyor
babyandmom__ Melisa_kznsl bende burada bekleyeyim. Bugün alışveriş yapacaktım güvenemedim diye iptal ettim
Talentedmom Melisa_kznsl ilk oğlumda çok almıştım ordan kumaşları kaliteli çok güzel cinsiyet belli olsun yine bir kaç takım alacağım