• Düzenlendi

Burnum çok tıkanıyor o gün eczaneden aldım korkarak , hamileyken kullananlarınız oldu mu acaba 🥺🌸
Vicks merhem aldım buharlaşan içerisinde okaliptus var 🌸

irem27 ben geçen eczaneye gittim adam kesinlikle veremem dedi🥹 neden dedim olmaz gebeler kullanamaz dedi ve vermedi

Kubrabsyg ya gerçekten mi eczaneye sordum hamileler kullanabilir demişti çok ikilemde kaldım 🥹

Aa neden yasakki.ben eşimin başına her akşam masaj yapıyorum onla.kendimde koklamış oluyom

irem27 Bebekler icin olan viksi kullanabilirsiniz, normal viksin icinde kafur diye bir madde varmis ondan dolayi onermiyorlar. Ama doktorlar ne diyor hic bilmiyorum, cok gecmis olsun.

Ben nane yağı kullanıyorum o daha güvenilir geliyor🌸

irem27 gebeliğimi ilk öğrendiğim dönemlerde birkaç kere kullanmıştım sonra doktoruma sorduğumda önermiyoruz kullanma bi daha dedi ama en iyisi kendi doktorunuza danışmanız

Eceunverkanra teşekkür ederim sağ olun hekimime hiç sormadım , o gün eczaneye girdim bakayım diye buharlaşan merhemini gördüm eczacıya sordum hamileyim kullanabilir miyim diye evet dedi , içeriğini en iyi onlar biliyor keşke daha dikkatli olsalar öneri yaparken

Elifimsib teşekkür ederim sağ olun sorayım bi doktoruma 🌸

irem27 İnanin sadece eczacilar degil doktorlar da ilaclar hakkinda ikiye ayrilmis durumda bazisi kullan diyor bazisi kullanma, o nedenle bir insan kendi doktoruna guveniyorsa o ne diyorsa onu yapmali kafa karistirmamalı ilac kullanimi konusunda.