Zuzu_23_23 İyi akşamlar kızlar sağ göğsümün altı ve sağ göğsümün arkası sırtım çok ağrıyor karnımın altı âdet olacak şekilde ağrıyor karnım taş gibi sürekli normal mi sizce
Minik6075 Zuzu_23_23 ya bu dert bende de var. Akşam olsun istemiyorum çünkü akşamları daha çok oluyo. Cumartesi günü doktora gideceğim. Erken gelmek istemiyordur inşaAllah 🥹 sizinle aynı günlerimiz bende 31+5teyim
anonimuye Sertleşip yumusaması bebek toplanmadgı sürece ve pozisyon degiştirince rahatlıyorsa normal ama hiç gecmeyen sürekli bi agrı varsa bi gidin istersenz acile
Zuzu_23_23 anonimuye karnım çok nadir yumusuyor sürekli ters 29 haftada doktor da farketti nst ye gönderdi sancı çıkmadı
anonimuye Zuzu_23_23 enfeksiyon veya gaz sıkısması olumncada sertleşiyor birde magnezyum kullanıyor musunuz o iyi grliyor
Zuzu_23_23 Minik6075 kıyamam ya kuzum bende çok korkuyorum erken gelmesinden akşamlar zehir gibi geçiyor güzel haberler alırsın inşallah 🥰😒
Minik6075 Zuzu_23_23 inşaAllah sağlıkla vakitlerinde dünyaya gelirler bebişlerimiz 😇 bugün sabah da vajinada yine batma oldu çok can yakıcıydı. Son bir gün dayanabilirsem dayanıcam 🤲🏻
Minik6075 Zuzu_23_23 bi kişi daha bu şekilde olmuş doktoru iyi ki beklemedin demiş. Mesela şuan iyiyim batma kasılma yok. İlk gebelik olunca insan çok panik oluyo 👀
Minik6075 Zuzu_23_23 ben dün doktora gittim. Durum güncellemesi yapayım dedim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı o sebeple olmuş bende olanlar. Belirtiler aynı olabilir ama nedenler farklı çıktı. 😇
Zuzu_23_23 Minik6075 yaa çok geçmiş olsun canım benim. Benimde haftaya pazartesi randevum var bakayım geçmezse acile gideceğim hafiflemedi çünkü
Minik6075 Zuzu_23_23 inşaAllah benimki kadar çaresi kolay bir sebepten bu durumu yaşıyor olursunuz çokça dua edeyim bende sizin için 😇 iyi kandiller 🌸
Zuzu_23_23 Minik6075 Allah razı olsun bacım Sizinde kandiliniz mübarek olsun Rabbim zor işimizi kolay etsin bebiskerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 🥰🌝🐥