Lagertaa Kızlar ikili tarama testinde videodan ekran görüntüsü aldım doktor erkek diye tahminde bulundu ama kızlardada çıkıntı oluyormuş galiba sizce bacak arasına göre kız mı erkek mi🫶🏻
senem-yabaci Lagertaa bombeli oluyor kızlarda genelde. Biz sürpriz olsun aile arasında öğrenelim diye annem öğrenmişti cinsiyeti ama ben ultrasonda bacak arasında bombe gördüm 🤭 bana sürpriz olmadı. Eşim de onu pipi sanmıştı 😂
Uykusuzan @“Lagertaa” bu baya bı çıkıntılı kızda da olduğunu ilk kez duydum oleyse benimkide kız ondada var çıkıntı
Lagertaa Uykusuzan kızda belirgin klitoris çıkıntı olarak gözükebiliyormuş bi kaç forumda öyle okudum ben o yuzden aklım çok karıştı🥲 1 hafta sonra kendi doktoruma gidcem o net konuşur diye tahmin ediyorum ama çok meraklandım😂
Lagertaa edacnr96 ayy hayırlı olsun😍 ilk çocuğum çok heyecanlıyım ama doktor çok saçmaladı yüzde kaç dedim yüzde elli dedi o ne ya öyle dedim 😂
Lagertaa senem-yabaci bide üç çizgi olayı varmış bizim önden ultrasonda üç çizgi var o yuzden emin olamıyorum bende ☺️ sizin bebişinizde sağlıla gelsin inşallah
MinikBrokoli Lagertaa yüzde 50 yi bende tahmin ederdim deseydiniz 😂😂😂zaten ya kızdır ya erkek yine yüzde 50/50 ye 😂😂😂
Lagertaa MinikBrokoli erkek derken kendinden çok emindi sonra ben çok sevinince böyle saçmalamaya başladı bilemedim😂