gozde91 Firdevs192 kan uyuşmazlık yok ama sonradan olduğuna baya şaşırıyorum şuan doktorlar nasıl ihmal ediyorlar bunu 🤦♀️ sizin düşükte kese gelişmeden mi düşük oldu peki
2Princess1Mom gozde91 İlk çocuğum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ondan sonra 1 kimyasal, 1 düşük (17 haftalık) yaşadım. Pıhtılaşma testi verdim pıhtılaşma çıktı şuan 15 haftalık hamileyim her gün karnımdan kan sulandırıcı iğne vuruyorum.
Mltmzngn 2Princess1Mom Ben de her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Sabırlar diliyorum bize 🥰 Kaç haftalıksınız inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız. Benim de 3.gebeliğim ilk ikisi düşük olmuştu. Şimdi kan sulandırıcı iğneyle ilerliyoruz
gozde91 2Princess1Mom aşılardan dolayı olduğunu düşünüyorum artık ben sonradan böyle olan ne kadar çok kişi var
Mltmzngn gozde91 eğer devlet hastanesinde yaptırırsanız ücretsiz yapılıyor genetik ve pıhtılaşma testi. Ben istanbulda yaşıyorum Zeynep Kamiş hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Benim 2 düşüğüm vardı test sonuçlarında genetik şükür iyi çıktı ama pıhtılaşma çıktı bende
gozde91 Mltmzngn Maltepe devlet hastanesinden randevu buldum 10 gün sonrasına tek düşüğüm var ama kimyasalda geçirdim diyecem artık. Özellerde çok pahalıdır çünkü 😏
Mltmzngn 2Princess1Mom Amin inşallaah biz 7+4’teyiz inşallah sağlıkla kucağımıza alıp tamamına ve mutluluğa ereceğiz 🥰🐣
Mltmzngn 2Princess1Mom oksapar mı kullanıyorsunuz? Ben 4000 oksapar kullanıyorum sadece aspirin kullanmıyorum.
2Princess1Mom Mltmzngn Maşallah çok yeni🥰 Yok hayır Enox kullanıyorum 4000lik. Aspirin kullanmıyorum bende. 😊