CattWomann ben hastaneden gelmiştim sözde sıfır açıklık nst de sıfır sancıydı ama o sedyede nst boyunca yatmak felaketti. eve gelince lavaboya girdim elimi yüzümü yıkıyım diye suyum geldi bi anda durduramadım. Kıyafet istedim ıkınmam geldi sanki büyük tuvalet ihtiyacım var çok sıkışmışım gibi annem izin vermedi tuvalete oturma diye giyinip çıktık. Geleli yarım saat olmamıştı. Arabada da aynı şekil ne oturabildim ne o isteği durdurabildim. Acile girdik hatta yarım saat önceki evrakla işlem yaptılar annem bağırınca nasıl gönderdiniz bu hâlde diye çatalda tam açık dediler daha üstümü giymeden odaya aldılar doğuma 1 saat falan sürmedi doğum doktora mı ebeye mi biri bebeğin saçları gözükmeye başlamış dediler telefonda hatta . Bildiğim kadarıyla aslında bebek o suyla geliyo ki doğum zor olmasın annem abime evde yapmış suyu önceden gelmiş sancı da olmayınca evde kimse yok diye akşamı beklemiş 2 saat kadar sancı bi anda gelince ebe hemşire bulmuşlar babannemler abim keseye yapışmak üzereymiş mosmor doğmuş baya uğraşmışlar abim için o yüzden ihmal etmeyin kimine göre su hemen gelmiyo sanırım yanlış bilgi vermek istemem