Ksema Siimaanuur7272 ayarlarız derken yani bı fiyat vermek zorundalar bende orayı 37bin diye duymuştum kaç olur bilmiyorum
Tanecikannecik Hanımlar avrasya normal doğum 39 bin zorunlu sezeryan 45 bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam isteğe bağlı sezeryan 60 bin, epiduralli normal doğum 52 bin, süit oda geceliği de 5200 tl yeni sordum
Ksema Tanecikannecik teşekkür ederim peki ilk 28.gun kontroller dahilmi biliyormusunuz Yani sarılık falan olursa fototerapi alırsa ek oduyormuyuz acaba
Tanecikannecik Ksema yaa onu bilmiyorum bende özel sağlık sigortası var muayene ücretlerini sormadım hiç bilgim yok malesef
Ecece440 Yuksellllll merhaba ben de Avrasya’ya gidiyorum ama medipolle arasında çok kaldım. Fiyatlar yüksek olduğu için medipole geçtim yazmışsınız ama Medipolun muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz.🌸
Yuksellllll Ecece440 normal doğum 24-28 operatör ve doçent olarak değişiyor Zorunlu sezaryen 28.500 İsteğe bağlı 45 olması lazım Muayene ücreti 1800 🌺
Eminesentepe1 Sarkac bende Oğuz hoca da yaptım doğumumu smdi tekrar hamileyim ona gidiyorum Vala hastane pek güzel değil ama doktorum için değer aşırı memnunum doktordan
Sarkac Eminesentepe1 evet Gazi hastanesi ücret alıyor o kadar ama ultrason cihazları eski değiştirebilirler bilgedeki ultrason cihazı renkliydi çok güzeldi
Eminesentepe1 Sarkac Oğuz hocanın da eski cihaz mu acaba, ben asyadayken gitmiştim Oğuz hocaya Asya kapanınca gaziye geçmiş asyadayken cihazı baya yeniydi cok iyiydi
Sarkac Eminesentepe1 yani bilmiyorum şimdi nasıl benim gittiğim zaman eskiydi gittiğinizde haber verirmisiniz bende biliyim
Sssbbbs Eminesentepe1 merhaba Oğuz hoca nasıl bir doktor hastane vs bende arayıştayım. Muayene ücreti ne kadar acaba☺️
Eminesentepe1 Sssbbbs Vala gayet iyi ya ben memnunum ilgili hastalarıyla ilk gidince anlıyor insan zaten direk muayene de 1100 dü değişmediyse bir aydır gitmedim henüz :)
Sssbbbs Eminesentepe1 teşekkür edeyim bende deneyeyim bakalım hastaneden pek emin değilim de doktoru beğeniyorlar genelde☺️
Eminesentepe1 Sssbbbs evet ya hastane gerçekten benmde içime sinmşyor ama asyadaydı doktor orası kapanınca buraya geçti memnun olmasam gitmezdim ama işte doktor da önemli
ikibebelianne-M Ksema basarıda bu sene basinda bir tanidigim 42 ye dogum yapmisti ama muhtemelen artar fiyatlar temmuzda
Ervaa2534 ikibebelianne-M bende başarıya gidiyorum geçen sordum bilgi vermediler tam ama temmuzda zam gelicekmiş kadın öyle dedi bana normal doğummu bu fiyat acaba yoksa sezeryan mı benimki zorunlu sezeryan
ikibebelianne-M Ervaa2534 eşimin arkadaşının eşi dogum şeklini inanın bilmiyorum biz sadece fiyat araştırıyorduk o dönemde arkadaşı söylemiş esime basari baya iyi temiz bir hastane karim orda yeni dogum yaptı 42 odedik dye tek bildigim bu ama 6 ay öncesi falan aralık ocak gibi